Redoxný potenciál

Otázka: Načo vlastne merať redoxný potenciál aktívnej zásaditej vody, keď sme už zistili hodnotu pH? Veď predsa na prepočet existuje Nernstova rovnica. Redoxný alebo aj oxidačno-redukčný potenciál (ORP) v milivoltoch voči referenčnej elektróde (→ meranie redoxu) je miera ochoty vodného roztoku priťahovať (+mV) alebo odovzdávať (-mV) elektróny. Kyseliny pre svoje ióny H+ priťahujú elektróny (oxidujú), [...] The post Redoxný potenciál appeared first on Aktívna voda.

prejsť na článok

Detva a jej potenciál úvod

Koncepčnými myšlienkami a stavebnými zásahmi sa dá priestor mesta výrazne skvalitniť tak, aby slúžil všetkým obyvateľom. The post Detva a jej potenciál | úvod appeared first on podom.sk.

prejsť na článok

Detva a jej potenciál Námestie SNP

Ako oživiť stavebne znehodnotené a asanované Námestie SNP v Detve aby plnilo svoju funkciu pre občanov mesta Detva? The post Detva a jej potenciál | Námestie SNP appeared first on podom.sk.

prejsť na článok

Nápady študentov Technickej univerzity v Košiciach majú potenciál prejaviť sa v biznise

... Príspevok Nápady študentov Technickej univerzity v Košiciach majú potenciál prejaviť sa v biznise zobrazený najskôr LEMUR.

prejsť na článok

Zlaté pravidlo akvizice: Důvěřuj, ale prověřuj!

Společnost MVV Energie CZ je dynamicky se rozvíjejí energetická skupina působící především na Moravě, v severních Čechách a na Vysočině. Patří k předním výrobcům a distributorům tepelné energie. Své služby poskytuje obyvatelům, průmyslovým podnikům a muni

prejsť na článok

OTVOR SVOJ POTENCIÁL seminár emočnej gramotnosti

Vedome tvoriť svoj život je schopnosť, ktorú všetci máme, ale zabudli sme ju používať. To, aký život teraz žijeme, je výsledkom myslenia, cítenia a konania, ktoré sme viedli doteraz. Prevziať zodpovednosť za svoj život, za to, čo sme si doposiaľ vytvorili

prejsť na článok