Nápady študentov Technickej univerzity v Košiciach majú potenciál prejaviť sa v biznise

... Príspevok Nápady študentov Technickej univerzity v Košiciach majú potenciál prejaviť sa v biznise zobrazený najskôr LEMUR.

prejsť na článok

Na Technickej univerzite v Košiciach otvorili moderný kreatívny priestor pre študentov

... Príspevok Na Technickej univerzite v Košiciach otvorili moderný kreatívny priestor pre študentov zobrazený najskôr LEMUR.

prejsť na článok

Otvorili sme novú predajňu v Košiciach

Sieť značkových predajní HECHT - špecialista na záhradu sa na Slovensku opäť rozrástla. V sobotu 1. 10. 2022 sme otvorili ďalšiu značkovú predajňu v metropole východu - Košiciach.

prejsť na článok

Mondi SCP Deň zmeny 2018

Aj tento rok pripravilo Mondi SCP Deň zmeny, podujatie pre zamestnancov zamerané na bezpečnosť, zdravie či environmentálne aktivity. Stovky návštevníkov mali príležitosť vyskúšať si, ako uhasiť oheň, poskytnúť prvú pomoc alebo ručne vyrobiť papier. Priori

prejsť na článok

Redoxný potenciál

Otázka: Načo vlastne merať redoxný potenciál aktívnej zásaditej vody, keď sme už zistili hodnotu pH? Veď predsa na prepočet existuje Nernstova rovnica. Redoxný alebo aj oxidačno-redukčný potenciál (ORP) v milivoltoch voči referenčnej elektróde (→ meranie

prejsť na článok

Zapojte sa do podujatia Jesenná univerzita architektúry 2023

Aj tento rok sa zapojíme do Jesennej univerzity architektúry. Chcete sa zapojiť aj vy? Tu je pár informácií… Srdečne pozývame študentky a študentov na medzinárodný, multidisciplinárný workshop Jesenná univerzita architektúry 2023. Termín workshopu:

prejsť na článok