Rast Koi na svoj ​​plný potenciál

Jednou z radostí vlastníctva koi je pozerať sa ako pred vašimi očami vyrastajú. Zvlášť ak ich máte od vyliahnutia, a staráte sa o nich až do ich dospelosti. Tým, že sú zdravé a majú príjemné prostredie, udržiavate správnu výživu, rast koi do svojho plného potenciálu bude hračka.

prejsť na článok

OTVOR SVOJ POTENCIÁL seminár emočnej gramotnosti

Vedome tvoriť svoj život je schopnosť, ktorú všetci máme, ale zabudli sme ju používať. To, aký život teraz žijeme, je výsledkom myslenia, cítenia a konania, ktoré sme viedli doteraz. Prevziať zodpovednosť za svoj život, za to, čo sme si doposiaľ vytvorili

prejsť na článok

Redoxný potenciál

Otázka: Načo vlastne merať redoxný potenciál aktívnej zásaditej vody, keď sme už zistili hodnotu pH? Veď predsa na prepočet existuje Nernstova rovnica. Redoxný alebo aj oxidačno-redukčný potenciál (ORP) v milivoltoch voči referenčnej elektróde (→ meranie

prejsť na článok

Detva a jej potenciál úvod

Koncepčnými myšlienkami a stavebnými zásahmi sa dá priestor mesta výrazne skvalitniť tak, aby slúžil všetkým obyvateľom. The post Detva a jej potenciál | úvod appeared first on podom.sk.

prejsť na článok

Detva a jej potenciál Námestie SNP

Ako oživiť stavebne znehodnotené a asanované Námestie SNP v Detve aby plnilo svoju funkciu pre občanov mesta Detva? The post Detva a jej potenciál | Námestie SNP appeared first on podom.sk.

prejsť na článok

Týždeň plný dobrých správ

Tento týždeň bol plný dobrých správ. Cheryl Casidy ray može oficiálne užívať titul Medzinárodný šampión krásy C.I.B a zároveň absolvovala rtg s výsledkom DLK 0/0, DBK A/A a OCD negatívna.

prejsť na článok