PRS.sk na Sociálnych sietiach

PRS.sk na Sociálnych sietiach Milí priatelia PRS gitár, dá sa povedať, že za posledných desať rokov sa život jedného hudobníka radikálne zmenil vďaka internetu a rôznym sociálnym sietiam. A dovolím si tvrdiť, že je to jedno či mladého teeniestar alebo ostrielaného rockera. Typickým príkladom je teenie hviezda Justin Bieber vďaka twitteru a facebooku. Podľa aktuálnej tabulky tabuľky Twitaholic (Top Twitter User Rankings) má Justin Bieber viac ako 34 miliónov následovníkov, nasleduje Lady Gaga (The post PRS.sk na Sociálnych sietiach first appeared on PRS Guitars Slovakia.

prejsť na článok

Tri darčeky od Obnovy

K Vianociam sme vám pripravili tri darčeky. Pre vás a s možnosťou obdarovať vašich blízkych, rovnako nadšených pre tradičné remeslá, kultúrne dedičstvo a obnovu pamiatok. -1- Darček pre všetkých Pripravili sme pre vás inštruktážny film o oprave okien.

prejsť na článok

APSS v SR ďakuje vláde SR za záchranné inflačné koleso

Ďakujeme vláde SR a menovite premiérovi Eduardovi Hegerovi, ministrovi financií Igorovi Matovičovi a ministrovi práce sociálnych vecí a rodiny Milanovi Krajniakovi za schválenie inflačnej pomoci pre poskytovateľov sociálnych služieb. Ďakujeme, že vypočuli

prejsť na článok

Fungujeme už 9 rokov, aktuality nájdete na sociálnych sieťach

pozrite náš Facebook https://www.facebook.com/garazklub, Instagram https://www.instagram.com/garazklub/ Youtube kanál. https://www.youtube.com/@garazklub The post Fungujeme už 9 rokov, aktuality nájdete na sociálnych sieťach appeared first on Garáž klub.

prejsť na článok

Social Competence Check for Millenials

Nový projekt spolufinancovaný Erasmus+ sa zameria na posilnenie postavenia mileniálov a rozvíjanie ich sociálnych zručností pre kariérny úspech a občiansku angažovanosť. Projektové obdobie začína na jeseň 2023 a končí na jeseň 2025. Počas tohto obdobia sa

prejsť na článok