Tri darčeky od Obnovy

K Vianociam sme vám pripravili tri darčeky. Pre vás a s možnosťou obdarovať vašich blízkych, rovnako nadšených pre tradičné remeslá, kultúrne dedičstvo a obnovu pamiatok. -1- Darček pre všetkých Pripravili sme pre vás inštruktážny film o oprave okien. Pozrieť si ho môžete zdarma u nás na webe: https://www.lanovefarby.sk/film-oprava-stareho-okna/ Už čoskoro postupne zverejníme krátke filmy o technológiách Oživených pamiatok. Budú obsahovať dve série. Prvou z nich je séria o tradičných stavebných postupoch. -2- Darček pre odvážnych Zápisník Banská Štiavnica  Získajte od nás zápisník Obnova s témou Banská Štiavnica od ateliéru Chytrô. Troch z vás vyžrebujeme v januári a pošleme vám zápisník poštou. Čo pre to urobiť? Venujte pár minút recenzii našej Obnovy. Aj keby bola negatívna :) Sebareflexneme sa. Hodnotiť môžete tu: Facebook: https://www.facebook.com/pg/www.obnova.eu/reviews Google: https://goo.gl/maps/RkL1tAYYkc32 Staňte sa našim fanúšikom na sociálnych sietiach a zdieľajte ľubovoľný obsah z našich profilov. Facebook: https://www.facebook.com/www.obnova.eu Instagram: https://www.instagram.com/michal_hrcka_obnova Napíšte nám ktorá z našich realizácií sa vám najviac páči a prečo. -3- Darček pre vašich blízkych so zľavou Obdarujte vašich blízkych jedným zo setov náradia, materiálov či darčekových mydiel so zľavou 10% špeciálne pre odberateľov týchto noviniek na email. Pri odoslaní košíka nad 49 € zadajte kód: obnova_novinky_2020. Zľavový kód je platný do konca januára 2021. The post Tri darčeky od Obnovy appeared first on ĽanovéFarby.sk.

prejsť na článok

Tipy na darčeky ku krstu

Dostali ste pozvanie na krst a netušíte, aký darček dieťaťu priniesť? Krst je jedinečná rodinná udalosť. Je začiatkom cesty dieťa k jeho viere. Krst sa nielen v našom regióne spája s oslavou a k tej patria často aj darčeky. Nie sú to však obyčajné darčeky

prejsť na článok

Vianočné darčeky

V škótskej rodine: - Detičky, už ste si pozreli darčeky? - Áno, áno! - Tak ich pekne zabaľte, aby sa do budúcich Vianoc nezaprášili.

prejsť na článok

Darčeky od Ježiška

Malý Paťko pri stromčeku: - Mami, všetky darčeky mi priniesol Ježiško? - Samozrejme, a kto iný? - To znamená, že vy dvaja ste sa na mňa úplne vysrali?

prejsť na článok

Darčeky nečakaj

Keďže Ježiško má prievan v oku, na darčeky čakaj do ďalšieho roku. A ak ti to rozum v hlave neberie, o rok sa na teba opäť vyserie.

prejsť na článok

Darčeky nebudú

Otec hovorí deťom: - Keď som bol ja malý, boli sme takí chudobní, že môj otec na Štedrý večer vyšiel von s puškou, trikrát vystrelil, prišiel dovnútra a povedal: Darčeky nebudú, lebo Ježiško spáchal samovraždu!

prejsť na článok