Projekt Zníženie energetickej náročnosti výrobnej budovy ODEVA, spol. s r. o.

Verejná súťaž Zmluva o dielo (24.02.2020) Zmluva o poskytnutí NFP Zmluva o zriadení záložného práva Dodatok č 1 k Zmluve o dielo The post Projekt Zníženie energetickej náročnosti výrobnej budovy ODEVA, spol. s r. o. first appeared on Odeva s.r.o. Lipany.

prejsť na článok

Rekonštrukcia výrobnej haly časť B VEĽKÝ KRTÍŠ

Aktuálne dokončujeme rekonštrukciu výrobnej haly pre nového investora vo Veľkom Krtíši. Článok Rekonštrukcia výrobnej haly časť B VEĽKÝ KRTÍŠ bol uverejnený na stránke J-STAV spol. s r.o..

prejsť na článok

Prenájom priestorov

Odeva ponúka priestory na prenájom: V prípade záujmu nás kontaktujte a dáme Vám detailnejšie informácie. The post Prenájom priestorov first appeared on Odeva s.r.o. Lipany.

prejsť na článok

Odeva Lipany chce byť stabilnou firmou

The post Odeva Lipany chce byť stabilnou firmou first appeared on Odeva s.r.o. Lipany.

prejsť na článok

Ing. Radovan Pivovarči, konateľ spoločnosti SWISS, spol. s r.o.

S pánom Šustekom spolupracujeme už niekoľko rokov. Ako projekt manažér na strane obchodného partnera viedol niekoľko projektov, ktoré sme spolu úspešne implementovali u nášho spoločného zákazníka. So spoluprácou sme boli vždy veľmi spokojní. Musím oceniť

prejsť na článok

Postav dom s J-STAVOM!

J-STAV spol. s r.o. je modernou stavebnou spoločnosťou, ktorá je schopná ponúknuť realizáciu stavieb akéhokoľvek druhu. Počas svojho vývoja sa vyprofilovala na najväčšiu, najsilnejšiu a najstabilnejšiu stavebnú spoločnosť v okrese Veľký Krtíš. Výhodami sp

prejsť na článok