Ing. Radovan Pivovarči, konateľ spoločnosti SWISS, spol. s r.o.

S pánom Šustekom spolupracujeme už niekoľko rokov. Ako projekt manažér na strane obchodného partnera viedol niekoľko projektov, ktoré sme spolu úspešne implementovali u nášho spoločného zákazníka. So spoluprácou sme boli vždy veľmi spokojní. Musím oceniť predovšetkým 100% dodržiavanie dohodnutých termínov a praktický prístup k riešeniu problémov. The post Ing. Radovan Pivovarči, konateľ spoločnosti SWISS, spol. s r.o. appeared first on .

prejsť na článok

WELCOME IN OUR SHOP !

Welcome in our shop ALI-BABA.eu cz sk ! ALI-BABA - sinced 1995 in Lugano, SWISS WE ARE THE FIRST & ONLY ONE AUTHORIZED DISTRIBUTOR for ADVANCED NUTRIENTS® of CANADA, in Prague CZECH Republic , EUROPE . WE ARE LUCKY TO SEE YOU HERE & YOU CAN ORD

prejsť na článok

Postav dom s J-STAVOM!

J-STAV spol. s r.o. je modernou stavebnou spoločnosťou, ktorá je schopná ponúknuť realizáciu stavieb akéhokoľvek druhu. Počas svojho vývoja sa vyprofilovala na najväčšiu, najsilnejšiu a najstabilnejšiu stavebnú spoločnosť v okrese Veľký Krtíš. Výhodami sp

prejsť na článok

NOVÉ LOGO J-STAV

Predstavujeme Vám nové logo stavebnej spoločnosti J-STAV spol. s r.o. Veľký Krtíš Článok NOVÉ LOGO J-STAV bol uverejnený na stránke J-STAV spol. s r.o..

prejsť na článok

Budúcnosťou sú vodomery s diaľkovým odpočtom

V uplynulých dňoch sa konateľ našej spoločnosti Peter Plávala spolu Branislavom Banášom zúčastnili školenia na montáž vodomerov a pomerových meračov tepla s diaľkovým odpočtom. Školenie organizovala spoločnosť ISTA v Mýte pod Ďumierom.

prejsť na článok

Špic DT Swiss Champion Straight Pull čierny 2,0x286mm

Pôvodná cena: 2,00 €Cena: 2,00 €Cena / kus: Pokračovať v čítaní

prejsť na článok