Profesionálne obkladanie stien pomocou TILETRACKERU

Systém pre profesionálne obkladanie vertikálnych stien je novinkou, ktorú by mal skúsiť každý obkladač, ktorému záleží na profesionálnom vzhľade obkladanej kúpeľne.

prejsť na článok

Mobile College

Branding prevádzky, polep dverí, stien, 3D logo na recepciu, polep automobilu, tlačoviny, reklamná kampaň MHD.

prejsť na článok

Profesionálne riešenia Raise3D v našej ponuke

Raise3D je popredný výrobca profesionálnych FFF 3D tlačiarní, ktorý vďaka neustálemu napredovaniu vo vývoji svojich produktov a služieb prekonáva očakávania svojich zákazníkov, čím dlhodobo udržuje dôveru používateľov zo širokého spektra odvetví. 3D tlači

prejsť na článok

Fitko Priekopa

Tvorba firemnej identity, branding prevádzky, otváracie hodiny, 3D logo, polepy stien, piktogramy, reklamné bannery, tlač pernamentiek a rôzne tlačoviny.

prejsť na článok

Ponúkame prácu pre partiu 6x maliarov do Nemecka

Miesto výkonu práce: okolie Mníchov novostavby  maľovanie stien v kanceláriach a bytoch Platobné podmienky: cena: 12€/hod/SZČO 14-dňová fakturácia so 14-dňovou splatnosťou ubytovanie: zabezpečené, hradené Podmienka: vybavenie žiadosti o A1, 1x z partie

prejsť na článok

Zateplenie obvodových stien zrubu v Donovaloch

Zateplenie obvodových stien zrubu v Donovaloch Izolovali sme nádherný drevený zrub v Donovaloch. Na zateplenie obvodových stien sme použili mäkkú striekanú penu H2Foam Lite od prémiového výrobcu Huntsman Building Solutions.

prejsť na článok