Privát - môj rozhovor s kamoškou

Privát je miesto kde sa poskytujú rôzne sex služby. Prednedávnom som sa stretol s dávnou kamoškou a vypadlo z nej, že sa teraz venuje najstaršiemu remeslu.

prejsť na článok

Nie je privát ako privát - ako to vlastne je?

Privát je v súčasnej dobe jedným z najčastejších miest, kde sa môžete stretnúť s poskytovaním plateného sexu. Ako to tam v skutočnosti funguje?

prejsť na článok

AKO ČASTO, ABY NÁS SEX PRIVÁT NEOMRZEL?

Návštevy na sex privát so zameraním na erotické služby sa u každého muža môžu výrazne odlišovať. Iný prístup majú mladí, slobodní a nezadaní muži.

prejsť na článok

Rozhovor na Rádiu Devín

Rozhovor s Kamilom Bystrickým, riaditeľom festivalu Sám na javisku. http://devin.rtvs.sk/clanky/hostia-v-radiu/142233/kamil-bystricky-o-sam-na-javisku Príspevok Rozhovor na Rádiu Devín zobrazený najskôr Sám na javisku.

prejsť na článok

Rozhovor so spisovateľkou Janou PRONSKOU

Rozhovor so spisovateľkou Janou PRONSKOU Autor rozhovoru Elena Ťapajová http://www.litcentrum.sk/rozhovory/rozhovor-so-spisovatelkou-janou-pronskou Text Jana Pronská (1972) pochádza z Gelnice, absolvovala Strednú priemyselnú šk

prejsť na článok

Rozhovor so Štefanom Ševčikom o Slovenskej biblickej spoločnosti

Pozrite si video rozhovor so Štefanom Ševčikom o Slovenskej biblickej spoločnosti ktorý pripravila Pravoslavná cirkevná obec v Spišskej Novej Vsi. The post Rozhovor so Štefanom Ševčikom o Slovenskej biblickej spoločnosti appeared first on Slovenská

prejsť na článok