Nie je privát ako privát - ako to vlastne je?

Privát je v súčasnej dobe jedným z najčastejších miest, kde sa môžete stretnúť s poskytovaním plateného sexu. Ako to tam v skutočnosti funguje?

prejsť na článok

AKO ČASTO, ABY NÁS SEX PRIVÁT NEOMRZEL?

Návštevy na sex privát so zameraním na erotické služby sa u každého muža môžu výrazne odlišovať. Iný prístup majú mladí, slobodní a nezadaní muži.

prejsť na článok

Privát - môj rozhovor s kamoškou

Privát je miesto kde sa poskytujú rôzne sex služby. Prednedávnom som sa stretol s dávnou kamoškou a vypadlo z nej, že sa teraz venuje najstaršiemu remeslu.

prejsť na článok

Blog

Vítam vás v blogu Privátu Severka. Dozviete sa tu aktuálne informácie ohľadom noviniek, podujatí v Severke a na Liptove. Zároveň Vám chcem úprimne poďakovať za Vašu priazeň, ktorú si veľmi vážim, množstvo príjemných stretnutí. V roku 2023 urobím všetko pr

prejsť na článok

Nová webová stránka

Ako sa hovorí, všetko zlé je na niečo dobré. Keďže nemôžem teraz ponúkať ubytovacie služby, tak som sa rozhodla využiť čas a pripraviť pre Vás novú webovú stránku. Napriek tomu, že patrím ku staršej generácii a výpočtová technika sa začala na Slovensku ob

prejsť na článok

Za 7 horami 2022

Letné prázdniny sú tu. Od 1.júla sa na Liptove uskutoční jubilejný 5.ročník podujatia Za 7 horami. Tak ako po minulé roky sa bude niesť v rozprávkovom duchu. Program je rozdelený na dva rozprávkami nabité víkendy. Prvý rozprávkový víkend začne v piatok 1.

prejsť na článok