Priemerný nájom v Bratislave stále stúpa

Slovenský realitný trh sa v súčasnosti nachádza v zaujímavej situácii, kedy ceny nájomného bývania v Bratislave výrazne stúpajú, no ceny bytov naopak klesajú. Podľa analýzy spoločnosti Bencont Investments sa priemerná cena nájmu v Bratislave v prvom štvrťroku 2023 zvýšila o 18,07 percenta v porovnaní s rovnakým obdobím minulého roka. Jedným z dôvodov tohto vývoja je Priemerný nájom v Bratislave stále stúpa Čítajte viac Príspevok Priemerný nájom v Bratislave stále stúpa je zobrazený ako prvý na LacnéDomčeky.sk.

prejsť na článok

Žiadosť o zvýšenie platu

Vážená naša vláda (sociálny úrad), mám na dnešnú dobu priemerný mesačný plat, a to 450 €. Napriek tomu vás žiadam o pridanie 32,4 € mesačne, aj keď podľa vás je tento plat postačujúci. Môj plat by bol po pridaní 482,4 €. Svoju žiadosť odôvodňujem takto:

prejsť na článok

📢 Priemerný plat 1500€!

7. 9. 2023 📢 Priemerný plat 1500€! Ponuka práce pre mužov v automobilovom priemysle‼️ 📍 Devínska No

prejsť na článok

Ako platiť nájom počas koronavírusu.

Ako platiť nájom počas koronavírusu. Pred pár mesiacmi nikoho ani len nenapadlo, že môže nastať situácia, aká na Slovensku momentálne je. Štát nariadil zatvoriť niektoré prevádzky alebo obmedzil pohyb ľudí. Či už bývate alebo podnikáte v prenajatom priest

prejsť na článok

Počet ochorení pečene na Slovensku dramaticky stúpa. Nová metóda ich dokáže odhaliť skôr

Počet ochorení pečene dramaticky stúpa a včasná diagnostika je pre pacienta kľúčová. Hovorí sa, že pečeň je jediný orgán v tele, ktorý nás na problémy neupozorní žiadnou bolesťou. Ochorenia tak môžu častokrát prebiehať nenápadne.  Vďaka novej diagnosticke

prejsť na článok

Platenie nájmu

Manželka hovorí svojmu mužovi: Zase ideš do krčmy? Vieš predsa, že budúci týždeň máme platiť nájom! Miláčik, ja dovtedy určite prídem!

prejsť na článok