Žiadosť o zvýšenie platu

Vážená naša vláda (sociálny úrad), mám na dnešnú dobu priemerný mesačný plat, a to 450 €. Napriek tomu vás žiadam o pridanie 32,4 € mesačne, aj keď podľa vás je tento plat postačujúci. Môj plat by bol po pridaní 482,4 €. Svoju žiadosť odôvodňujem takto: Mám dve deti a ženu, ktorá je s nimi v domácnosti. Bývame v jaskyni, nájom neplatíme. Mydlo a pracie prostriedky nekupujeme a pretože sa umývame v potoku, neplatíme ani za vodu. Za elektrinu a plyn tiež neplatíme, pretože žiadne spotrebiče nevlastníme. Odevy a obuv si nekupujeme, pretože ich zhotovujeme z kožiek lesnej zveri.

prejsť na článok

Vyžitie z platu

- Andrej, ako ty vyžiješ zo svojho platu? - Celkom dobre. Ťažké je to iba posledných 27 dní v mesiaci.

prejsť na článok

Zvýšenie platu

Dozorca s prosíkom hovorí v cele odsúdených na smrť: - Chlapi, keď sa vás budú zajtra pýtať na posledné želanie, povedzte, že chcete, aby mi zvýšili plat!

prejsť na článok

Zvýšenie zisku

Majiteľ jedného škótskeho baru zaznamenal päťnásobné zvýšenie zisku. Novinárom oznámil, že sa tak stalo potom, čo vyvesil tabuľku s nápisom: Posledný hosť nemusí platiť.

prejsť na článok

Zamietnutá žiadosť z UPSVaR čo ďalej?

Požiadali ste UPSVaR o peňažný príspevok na opatrovanie, na kompenzácie na kúpu pomôcky alebo zdvíhacieho zariadenia Pri písaní žiadosti ste si boli istí toho, že budete mať príspevok schválený a z nejakého dôvodu vám prišlo zamietnutie. Ste sklamaní. V

prejsť na článok

Žiadosť o ruku

Viete, kedy požiadate blondínku o ruku? Keď už nevládze ústami.

prejsť na článok