Príď sa zoznámiť na otváraciu grilovačku

Informácie Nedeľa 08.08. o 17:00 Zimná 68, Spišská Nová Ves kapacita 30 ľudí Dobrovoľné vstupné Vstupné na grilovačku je dobrovoľné, príspevky využijeme na nákup jedla a občerstvenie. Prípadný zvyšok na prevádzku a zlepšovanie Baňa Coworkingu. Prispejem 10€ Prispejem 20€ Prispejem 50€ alebo prispejem inou sumou na účet Baňa o.z.   SK55 0900 0000 0051 7659 7819 (do poznámky zadať text príspevok) Rezervuj si miesto včas! Meno Email Idem na grilovačku! The post Príď sa zoznámiť na otváraciu grilovačku appeared first on Baňa coworking.

prejsť na článok

Príď

Stretneme sa aj dnes na známom mieste? Príď, ak budeš čas pre mňa mať. Príď, veď sme nový párik v našom meste. Príď a budeme sa bozkávať.

prejsť na článok

Supervýživné semienkové raňajky

Superv živn semienkov raňajky 2 lyžice Organic konopn ch semienok 2 lyžice ľanov ch semienok 2 vrchovat lyžice Chia semienok Cca 200 ml vody Lyžice bio nepražen ho (Raw) kakaa Lyžica Sunwarrior Blend alebo Sunwarrior ryžov prote n Lyžička Or

prejsť na článok

30 centimetrov

Chcel by som sa zoznámiť s peknou, inteligentnou blondínkou, s mierami 90-60-90, s modrými očami, bytom a autom. V skratke o sebe - 30 cm.

prejsť na článok

Keď bude môcť

Jano píše Zuzke z vojny list: - Keď budem v sobotu môcť, tak prídem! Zuzka mu odpovedá v telegrame: - Budeš môcť! Príď!

prejsť na článok

Si ako anjel

Si ako anjel, si ako sen, tak rýchlo príď, iba Teba chcem. Chcem ťa, lebo ťa milujem a moje srdce navždy Ti darujem.

prejsť na článok