Keď bude môcť

Jano píše Zuzke z vojny list: - Keď budem v sobotu môcť, tak prídem! Zuzka mu odpovedá v telegrame: - Budeš môcť! Príď!

prejsť na článok

Register diskvalifikácií

Dňom 01. 01. 2016 nadobudne účinnosť novela Obchodného zákonníka, ktorá zavádza tzv. register diskvalifikácií. V registri diskvalifikácií sa budú evidovať údaje o fyzických osobách, ktorým bude súdnym rozhodnutím zakázané vykonávať niektoré funkcie v orgá

prejsť na článok

ChatGPT má predvolený vyhľadávač Microsoft Bing

Podľa posledných správ sa Microsoft rozhodol prepojiť svoj vyhľadávač Bing s chatbotom ChatGPT. To otvára možnosť, že ChatGPT bude môcť reagovať na aktuálne udalosti a vyhľadávať informácie prostredníctvom služby Bing. ChatGPT bol často vnímaný ako vyhľa

prejsť na článok

Ústava republiky Kocúrkovskej

Preambula My, národ Kocúrkovský, v mene Božom prisaháme, že všetko, čo môcť budeme, bez váhania rozpredáme. Výber z hláv:

prejsť na článok

parkovacia politika v Novom Meste

Parkovacia politika v Bratislavskej mestskej časti Nové Mesto. Po Petržalke pripravuje ďalšia mestská časť Bratislavy svoj pilotný projekt rezidenčného parkovania. Nové Mesto vyhlásilo verejné obstarávanie na informačný systém  pre regulované parkovanie.

prejsť na článok

Pôžička

- Mišo, môžeš mi požičať 10 eur? - Môžem, ale nechcem. - Myslíš si, že ti ich nebudem chcieť vrátiť? - Chcieť budeš, ale nebudeš môcť.

prejsť na článok