Príbeh o žene, ktorá chcela vedieť všetko

Kedysi dávno sa jedna žena presťahovala do jaskyne v horách, aby sa učila od majstra. Vravela, že sa chce naučiť všetko, čo by mala vedieť pre život. Majster jej poskytol kopy kníh a zanechal ju samú, aby mohla študovať. Každé ráno sa majster vrátil do jaskyne s drevenou tyčou v ruke, aby skontroloval jej pokrok. Každé ráno sa jej spýtal tú istú otázku: "Už si sa naučila všetko, čo máš vedieť?" Každé ráno bola jej odpoveď rovnaká. "Nie," povedala, "Nenaučila." Majster ju potom vždy udrel tyčou po hlave.

prejsť na článok

20 zaujímavých faktov o jablkách

Jablko je ovocím známym od nepamäti. Veď komu nič nehovorí príbeh Adama a Evy v raji? Alebo príbeh legendárneho čarostrelca Wiliama Tella? Aj vy si myslíte, že o jablkách viete všetko?

prejsť na článok

Zuzkin príbeh jednej platničky

Prečítajte si ďalší príbeh založený rýdzo na vlastnej skúsenosti - Zuzkin príbeh a jej boj s platničkou. The post Zuzkin príbeh jednej platničky first appeared on Hernia disku - zotavenie platničky.

prejsť na článok

Chcem si zobrať pôžičku, čo všetko potrebujem vedieť?

Chcem si zobrať pôžičku, čo všetko potrebujem vedieť? Príspevok Chcem si zobrať pôžičku, čo všetko potrebujem vedieť? je zobrazený ako prvý na Jakub Prístupník.

prejsť na článok

Daň z nehnuteľností a pozemkov: Čo všetko o nich potrebujete vedieť?

Jednou z povinností v každom roku, ktoré čaká nielen mnohých podnikateľov, je podanie priznania k dani z nehnuteľnosti. Aké sú jeho špecifiká, kto ho musí podať, akých nehnuteľností sa týka a kedy daňovníkovi vzniká alebo zaniká daňová povinnosť? V nasled

prejsť na článok

Matejov príbeh jednej platničky

Ako sa ti páči článok?[Celkom hlasovalo: 11 Priemer: 4.9]Som veľmi rád, že môžem vôbec po prvý krát uverejniť  na tejto stránke aj niečo iné ako môj príbeh alebo iný, kvázi odborný článok. Matej mi poslal svoj kompletne spracovaný príbeh ako sa popasoval

prejsť na článok