Príbeh jedného z nás

Je naozaj ťažké sa pozerať na ľudí, ktorí stratili všetko , svoj život si nesú v jednej taške, v druhej bábo , na tvári slzy . Za sebou nechali svojich otcov , manželov, bratov, domov,, prácu Uvádzame  Vám príbeh jedného z nás a približujeme Vám tak činnosť spoločnosti IRS, ktorú vykonávame vo Vyšnom Nemeckom .. Vladimír Rymarcuk, 34 ročný dobrovoľník, ktorý sa narodil na Ukrajine , ale vyrastal na Slovensku . Vladko bez problémov vymenil kanceláriu a svoj pohodlný život za spanie na zemi v kamióne. Na hraničnom priechode zabezpečoval transfer rodinám a preklad. Podarilo sa mu vybaviť ubytovanie  a umiestniť 21 rodín matky s deťmi, ktoré sa postupne integrujú do našej spoločnosti, na hraničnom priechode VN strávil 2 týždne. Viem kde bývajú, v akom prostredí, viem ich telefónne číslo, chodím ich pozerať  a som s nimi stále v kontakte hovorí Vladko. Prečo som išiel pomáhať? V živote som  sa sťahoval viackrát, viem  čo to je, keď človek príde do nového prostredia, nepozná nič a nikoho, musí začať od 0. V tomto prípade prichádzajúci  ľudia z Ukrajiny  nemajú absolútne nič.   dodáva Pre mňa to nebola otázka, že či ísť pomôcť, ale ako rýchlo sa tam dostanem , aby som bol čo najskôr prospešný Toto je jeden z nás a činnosť našej spoločnosti INTERNATIONAL RESCUE SYSTEM, ktorá pomáha od 1.dňa na hraničnom priechode Vyšné Nemecké .  Z celého srdca ďakujeme za veľmi rýchlu mobilizáciu dobrovoľníkom , za ich ochotu pomáhať 24 hodín .

prejsť na článok

Zuzkin príbeh jednej platničky

Prečítajte si ďalší príbeh založený rýdzo na vlastnej skúsenosti - Zuzkin príbeh a jej boj s platničkou. The post Zuzkin príbeh jednej platničky first appeared on Hernia disku - zotavenie platničky.

prejsť na článok

Matejov príbeh jednej platničky

Ako sa ti páči článok?[Celkom hlasovalo: 11 Priemer: 4.9]Som veľmi rád, že môžem vôbec po prvý krát uverejniť  na tejto stránke aj niečo iné ako môj príbeh alebo iný, kvázi odborný článok. Matej mi poslal svoj kompletne spracovaný príbeh ako sa popasoval

prejsť na článok

Autorská látka - splnený sen

Máme našu prvú autorskú látku. Pozrite sa s nami na jej príbeh. Ako látka vznikala a aký príbeh má jej potlač.

prejsť na článok

20 zaujímavých faktov o jablkách

Jablko je ovocím známym od nepamäti. Veď komu nič nehovorí príbeh Adama a Evy v raji? Alebo príbeh legendárneho čarostrelca Wiliama Tella? Aj vy si myslíte, že o jablkách viete všetko?

prejsť na článok

Deti chcú čítať stále tie isté rozprávky dokola, prečo?

Ak dieťaťu večer prečítate príbeh, ktorý dobre pozná, že má šťastný koniec a spája sa mu s časťou dňa kedy relaxuje, je pre neho tento príbeh synonymom pokoja. Tak prečo ešte čítať deťom opakovane ten istý príbeh? 1.) Keď už ho vie naspamäť, môžete ho vy

prejsť na článok