Pri jednom vyšetrení mozgu urobíme aj tisíce snímok. Zhodnotí ich lepšie lekár alebo umelá inteligencia?

Do akej miery dokáže umelá inteligencia zmapovať, čo sa deje v našom tele? Dokáže predvídať, čo sa bude diať s naším mozgom? Pri jednom vyšetrení mozgu urobíme aj tisíce snímok. Zhodnotí ich lepšie lekár alebo umelá inteligencia? Na našich pracoviskách magnetickej rezonancie využívame systém IcoBrain, ktorý dokáže dokonalejšie a niekoľkonásobne presnejšie zobraziť snímky. Okrem väčšieho rozlíšenia dokáže vyhodnotiť stovky či tisícky snímok a upozorniť lekára na pravdepodobné problémy. Akým spôsobom pracuje umelé inteligencia a ako vyzerá vyšetrenie systémom IcoBrain pri pacientovi so sklerózou multiplex sa dozviete v relácii Meditalk s MUDr. Víťazoslavom Belanom, PhD. The post Pri jednom vyšetrení mozgu urobíme aj tisíce snímok. Zhodnotí ich lepšie lekár alebo umelá inteligencia? appeared first on CT Prešov.

prejsť na článok

NVIDIA Broadcast: Keď umelá inteligencia vylepšuje zvuk a video

NVIDIA Broadcast je aplikácia, ktorá je určená primárne streamerom počítačových hier, avšak jej prínos oceníte aj pri konferenčných hovoroch. The post NVIDIA Broadcast: Keď umelá inteligencia vylepšuje zvuk a video appeared first on MojWindows.sk.

prejsť na článok

Slepý pacient

Očný lekár hovorí pacientovi po vyšetrení: - Ako ste sa sem vôbec dostali?

prejsť na článok

Hľadáme kolegu/kolegyňu na pozíciu “Lekár rádiológ – špecialista na MR” na pracovisko v Nových Zámkoch

Hľadáme nového kolegu/kolegyňu na pozíciu “Lekár rádiológ – špecialista na MR ” na naše diagnostické pracovisko v Nových Zámkoch. Náplňou práce je vykonávanie špecializovaných činností v rádiologickej diagnostike – samostatné diagnostické vyšetrenia pomo

prejsť na článok

Do nášho tímu hľadáme nového kolegu/kolegyňu na pozíciu “Lekár rádiológ – špecialista na MR”

Hľadáme nového kolegu/kolegyňu na pozíciu “Lekár rádiológ – špecialista na MR” do nášho diagnostického centra v Nových Zámkoch. Hlavnou náplňou práce na tejto pozícii je vykonávanie špecializovaných činností v rádiologickej diagnostike – samostatné diagno

prejsť na článok

Inteligencia alebo krása

Mladá žena sa pýta svojho snúbenca: - Drahý, čo ťa priťahuje na dievčatách? Inteligencia alebo krása? - Ani jedno ani druhé, veď vieš, že sa mi páčiš iba ty!

prejsť na článok