Prednáška Plodné debaty

Prednáška Plodné debaty. V sobotu 11.3. 2023 sa uskutočnila prednáška na tému plodnosť a psychika. Organizátorka a iniciátorka prednášky bola Nikola Hanuskova, ktorá založila portál www.holifoli.sk.  Prednáška sa uskutočnila v Xenaskitchen https://www.xenas.sk/en/uvodna-stranka-english/ Ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili. Veríme, že prednáška splnila účel a bola plná plodných inšpirácii a nápadov. Bolo nám ľúto, že čas tak rýchlo letí a dve hodiny zbehli veľmi rýchlo. Prednáška Plodné debaty Ďakujeme za spätné väzby, ktoré ste nám dali vynikajúce. Plný počet bodov sme dostali za organizáciu, priestory a za moju prednášku a odbornú kompetenciu. V pripomienkach sa objavilo, že Devinska Nová Ves, kde sa prednáška konala je ďaleko. V tomto prípade ide vždy o uhol pohľadu, my sme si reštauráciu vybrali, lebo sa nám páči a dali nám/vám skvelé podmienky. Bola aj pripomienka robiť prednášky pre páry- vždy je na vás  ako sa rozhodnete prísť, muži sú vítaní, ale je dôležité, aby sa oni sami tak rozhodli. Účastníčky ocenili uvoľnenú atmosféru na prednáške, príklady z praxe aj osobné skúsenosti. Vždy ma poteší, keď mi napíšete alebo poviete, že vám hovorím z duše.  Napísali ste mi aj, že na prednáške sa vám páčilo poznanie, že nie ste v tom sama. Mojím cieľom je o téme hovoriť a odtabuizovať ju, rovnako aj tému potrat a predčasný pôrod. Považujem za dôležité o týchto témach hovoriť, meniť stereotypy napr. aj typu, nehovorte o tom s nikým, keď o tom nebudete hovoriť, bude to lepšie. No zlá správa je, že nebude!  Čo sa na prednáške Plodné debaty účastníčky dozvedeli? ako psychika ovplyvňuje plodnosť a čo s tým viete urobiť ako si zvýšiť šance na tehotenstvo ako zmeniť myslenie a pozerať sa na tému z iného uhľa pohľadu ako vás ovplyvňuje stres a negatívne myšlienky a čo s tým môžete urobiť ako téma môže vplývať na partnerstvo čo je to fertility koučing a prečo som ho založila v roku 2010 tipy ako lepšie zvládnuť obdobie plodnosti moje odporúčania fertility kouč verzus psychológ množstvo príkladov z praxe a príbehy (môžete si ich rovno stiahnuť na stránke sú zdarma) Veľmi rada vám odovzdám skúsenosti z mojej praxe , prednášam rada a baví ma to. S radosťou zrealizujeme prednášku opätovne alebo aj workshop na túto tému. V prípade vášho záujmu o prednášky a workshopy, budem rada, ak mne alebo Nikole www.holifoli.sk  necháte odkaz mám/máme záujem o prednášku/ workshop. Môžeme opäť zrealizovať! Ďakujeme a tešíme sa na budúce. S láskou k vašej plodnosti. Príspevok Prednáška Plodné debaty je zobrazený ako prvý na Fertility Coaching.

prejsť na článok

Prednáška nutná obrana 2024

Prednáška nielen pre držiteľov zbraní 2023. Témy na tento rok sú: nutná obrana a krajná núdza, obrana voči medveďom a aktívnemu útočníkovi. Príspevok Prednáška nutná obrana 2024 je zobrazený ako prvý na O Zbraniach.

prejsť na článok

Workshop verzus prednáška FC

Workshop verzus prednáška Úvodne obrázky sú z poslednej prednášky FC Plodné debaty Rady by sme zorganizovali WORKSHOP na tému plodnosť a psychika. Aktuálne prebieha anketa na INSTAGRAME fertility_coaching, holi.foli, v ktorej zisťujeme záujem o on-line

prejsť na článok

Prednáška Nutná obrana 2024 je za nami

Prebehla prednáška Nutná obrana 2024 pre streleckú verejnosť v Banskej Bystrici. Témy boli: nutná obrana a krajná núdza, obrana voči medveďom a aktívnemu útočníkovi. Príspevok Prednáška Nutná obrana 2024 je za nami je zobrazený ako prvý na O Zbraniach.

prejsť na článok

Prednáška Bratislava krajná núdza a nutná obrana

Prednáška pre streleckú verejnosť v Bratislave. Témy sú nutná obrana, krajná núdza, použitie zbrane, prvá pomoc a tlmiče. Príspevok Prednáška Bratislava krajná núdza a nutná obrana je zobrazený ako prvý na O Zbraniach.

prejsť na článok

Prednáška o Mexiku

28.marca sme sa veľmi radi zúčastnili besedy na cestovateľskú tému o Mexiku, Guatemale, Belize. Je to pre nás výborný spôsob ako spoznať aj iný svet a dozvedieť sa niečo nové. Boli sme nadšení Príspevok Prednáška o Mexiku je zobrazený ako prv

prejsť na článok