Prednáška o Mexiku

28.marca sme sa veľmi radi zúčastnili besedy na cestovateľskú tému o Mexiku, Guatemale, Belize. Je to pre nás výborný spôsob ako spoznať aj iný svet a dozvedieť sa niečo nové. Boli sme nadšení Príspevok Prednáška o Mexiku je zobrazený ako prvý na Dom Svitania.

prejsť na článok

Prednáška nutná obrana 2024

Prednáška nielen pre držiteľov zbraní 2023. Témy na tento rok sú: nutná obrana a krajná núdza, obrana voči medveďom a aktívnemu útočníkovi. Príspevok Prednáška nutná obrana 2024 je zobrazený ako prvý na O Zbraniach.

prejsť na článok

Prednáška Nutná obrana 2024 je za nami

Prebehla prednáška Nutná obrana 2024 pre streleckú verejnosť v Banskej Bystrici. Témy boli: nutná obrana a krajná núdza, obrana voči medveďom a aktívnemu útočníkovi. Príspevok Prednáška Nutná obrana 2024 je za nami je zobrazený ako prvý na O Zbraniach.

prejsť na článok

Prednáška Bratislava krajná núdza a nutná obrana

Prednáška pre streleckú verejnosť v Bratislave. Témy sú nutná obrana, krajná núdza, použitie zbrane, prvá pomoc a tlmiče. Príspevok Prednáška Bratislava krajná núdza a nutná obrana je zobrazený ako prvý na O Zbraniach.

prejsť na článok

Prednáška krajná núdza a nutná obrana, prvá pomoc, tlmiče

Prvá prednáška na strednom Slovensku! Témy budú: prvá pomoc, tlmiče, krajná núdza a nutná obrana so zbraňou. Príspevok Prednáška krajná núdza a nutná obrana, prvá pomoc, tlmiče je zobrazený ako prvý na O Zbraniach.

prejsť na článok

Prednáška s Petrom Zajíčkom Students Meet Professionals 2023

Srdečne Vás pozývame na prednášku Mgr. art. Petra Zajíčka, ArtD. (VŠMU Bratislava) s názvom Francúzsky husľový fenomén 1. polovice 18. storočia, zameranú na historicky informovanú interpretáciu husľovej hudby. Na prednáške lektor predstaví aj svoju publik

prejsť na článok