Prečo všímavosť pomáha v psychoterapii (mindfulness 3. časť)

The post Prečo všímavosť pomáha v psychoterapii (mindfulness 3. časť) appeared first on Celostné zdravie - vzdelávanie a poradenstvo.

prejsť na článok

Čo je všímavosť a ako vám v živote môže pomôcť (mindfulness 1. časť)

The post Čo je všímavosť a ako vám v živote môže pomôcť (mindfulness 1. časť) appeared first on Celostné zdravie - vzdelávanie a poradenstvo.

prejsť na článok

Ako sa všímavosť dostala z východných kláštorov na západné klinky (mindfulness 2. časť)

The post Ako sa všímavosť dostala z východných kláštorov na západné klinky (mindfulness 2. časť) appeared first on Celostné zdravie - vzdelávanie a poradenstvo.

prejsť na článok

Skútrom po Bratislave časť 1

Ako spoznať Bratislavu najlepšie? No predsa na skútri. Požičajte si u nás skúter a vyrazte do bratislavských ulíc a okolia Bratislavy. The post Skútrom po Bratislave časť 1 appeared first on FUNrent.sk.

prejsť na článok

Skútrom po Bratislave časť 2

Ako spoznať Bratislavu najlepšie? No predsa na skútri. Požičajte si u nás skúter a vyrazte do bratislavských ulíc a okolia Bratislavy. The post Skútrom po Bratislave časť 2 appeared first on FUNrent.sk.

prejsť na článok

Prečo sú dovolenky so sprievodcom také vyhľadávané?

Myslíte si, že dovolenka, na ktorej vám niekto diktuje program, nie je nič pre vás? Máte radi spontánnosť, vlastné tempo asladké ničnerobenie? Toto všetko vám dá aj poznávací zájazd. Je veľa dôvodov, prečo si získa aj vás. Exkluzívne informácie Na The pos

prejsť na článok