Prečo v PIJO BIO nenájdete konzervačné látky, sladidlá ani farbivá?

V potravinárskom priemysle sa využívajú rôzne prídavné látky. Prvoradou úlohou konzervantov je zabezpečiť potravinám dlhšiu trvanlivosť a ochranu pred baktériami, hubami alebo kvasinkami. Antioxidanty majú za úlohu uchovať potraviny dlhšie čerstvé a zabrániť ich oxidácii. Sladidlá a farbivá dodávajú potravinám a nápojom dodatočnú farbu a chuť. The post Prečo v PIJO BIO nenájdete konzervačné látky, sladidlá ani farbivá? appeared first on PIJO BIO – Bio šťavy, sirupy a čaje..

prejsť na článok

4 dôvody, prečo je PIJO BIO v sklenených fľašiach

Sklo je síce relatívne krehký materiál, no jeho prednosti presahujú toto (asi jediné) negatívum a robia z neho ideálny obalový materiál pre naše sirupy, šťavy aj čaje. Prečo sme sa rozhodli na nápoje v PIJO BIO používať výhradne sklenené fľaše? The post 4

prejsť na článok

Čo je OEKO-TEX Standard 100?

OEKO-TEX Standard 100 je certifikát, ktorým sú označované materiály a výrobky, ktoré spĺňajú prísne medzinárodné kritéria pre kvalitu a zdravotnú nezávadnosť vo všetkých úrovniach produkcie (výroba, tkanie). Všetky materiály a výrobky označené týmto certi

prejsť na článok

Pozitívne účinky ovocia

Ovocie a zelenina majú vo všeobecnosti blahodárny vplyv na ľudský organizmus. Ich zloženie je plné vitamínov, minerálnych látok a antioxidantov. Kvôli svojim cenným vlastnostiam by mali byť neoddeliteľnou súčasťou každodenného jedálnička. Väčšina ľudí vša

prejsť na článok

Čo je vlastne prírodná- BIO kozmetika?

Neviete kde začať, ktorú značku si vybrať a čo je vlastne prírodné a čo nie ? Ako sa v nej orientovať a zaviesť ju do bežného používania ? Poradíme Vám : Čistá prírodná kozmetika, musí spĺňať určité kritéria. Nestačí, keď obsahuje jednu alebo dve prírodné

prejsť na článok

Chai latte, čo to je a odkiaľ pochádza?

Chai latte je teplý mliečny, aromatický a jemne pikantný nápoj. Jeho pôvod leží v tradičnom indickom nápoji masala chai. Pripravuje sa varením čierneho čaju spolu s rôznymi aromatickými bylinkami a koreninami, z ktorých najčastejšie sú škorica, klinček a

prejsť na článok