4 dôvody, prečo je PIJO BIO v sklenených fľašiach

Sklo je síce relatívne krehký materiál, no jeho prednosti presahujú toto (asi jediné) negatívum a robia z neho ideálny obalový materiál pre naše sirupy, šťavy aj čaje. Prečo sme sa rozhodli na nápoje v PIJO BIO používať výhradne sklenené fľaše? The post 4 dôvody, prečo je PIJO BIO v sklenených fľašiach appeared first on PIJO BIO – Bio šťavy, sirupy a čaje..

prejsť na článok

Prečo v PIJO BIO nenájdete konzervačné látky, sladidlá ani farbivá?

V potravinárskom priemysle sa využívajú rôzne prídavné látky. Prvoradou úlohou konzervantov je zabezpečiť potravinám dlhšiu trvanlivosť a ochranu pred baktériami, hubami alebo kvasinkami. Antioxidanty majú za úlohu uchovať potraviny dlhšie čerstvé a zabrá

prejsť na článok

Pozitívne účinky ovocia

Ovocie a zelenina majú vo všeobecnosti blahodárny vplyv na ľudský organizmus. Ich zloženie je plné vitamínov, minerálnych látok a antioxidantov. Kvôli svojim cenným vlastnostiam by mali byť neoddeliteľnou súčasťou každodenného jedálnička. Väčšina ľudí vša

prejsť na článok

Chai latte, čo to je a odkiaľ pochádza?

Chai latte je teplý mliečny, aromatický a jemne pikantný nápoj. Jeho pôvod leží v tradičnom indickom nápoji masala chai. Pripravuje sa varením čierneho čaju spolu s rôznymi aromatickými bylinkami a koreninami, z ktorých najčastejšie sú škorica, klinček a

prejsť na článok

Nie je čaj ako čaj a čím sú zaujímavé matcha alebo kurkuma

Vedeli ste, že čaj je po vode druhým najrozšírenejším nápojom na svete? Pochádza z Číny a jeho povzbudzujúce účinky poznali už v dobách dávno minulých. Aj keď čaj na ázijskom kontinente poznali niekedy medzi 15. a 10. storočím pred naším letopočtom a fyzi

prejsť na článok

3 dôvody, prečo by ste mali začať užívať klinčeky

Klinčeky pochádzajú z Indonézie a sú známe pre svoje priaznivé účinky. Zaujímavosťou je, že sú dostupné po celý rok. To znamená, že klinčeky sa pestujú na rôznych územiach, kde je odlišná úroda. My vám prinášame 3 dôvody, prečo by ste aromatické puky mali

prejsť na článok