Prečo si neprišiel

Roland FR-4X ako dychovka so seniorským súborom Novomešťan. The post Prečo si neprišiel appeared first on Akordeonista.sk.

prejsť na článok

Newsletter Ako písať (nielen) o technike 1(11)/2022

3. 12. som do e-mailových schránok odoslal prvé vydanie môjho newslettra. Ak vám neprišiel, môžete si ho zobraziť priamo vo webovom prehliadači. Obsah a odkaz nájdete v tomto článku.

prejsť na článok

Beh s ľudovou hudbou Radavanka 28.5.2022

Beh s ľudovou hudbou Radavanka dňa 28. mája 2022 bol skutočným zážitkom až takým fantastickým, že v neplánovanej chvíli sa na ŠTART postavila celá spevácka skupina RADAVANKA vo svojich nádherných krojoch, zaradila sa medzi bežcov a svojim behom zožala ve

prejsť na článok

Prečo starneme a ako nemusíme?

Prečo starneme a ako spomalíme tento proces? Pochopením ... čítať viac The post Prečo starneme a ako nemusíme? first appeared on ionmagazin.

prejsť na článok

Prečo jedlý hmyz?

Kde všade vo svete sa konzumujú hmyzie produkty? Koľko druhov jedlého hmyzu poznáme? Prečo je jedlý hmyz potravina budúcnosti? Príspevok Prečo jedlý hmyz? je zobrazený ako prvý na WhizBe.

prejsť na článok

Prečo je tetovanie také drahé?

Masterpiecetattoos.com pripravil veľmi pekný vlog, ktorý vám priblíži podstatu, prečo je tetovanie také drahé (aj keď je to relatívny pojem). http://masterpiecetattoos.com/en/why-are-tattoos-so-expensive/ Príspevok Prečo je tetovanie také drahé? zobrazen

prejsť na článok