Prečo by sme sa mali rozhodnúť pre zdravú výživu?

bezlepkac.sk Prečo by sme sa mali rozhodnúť pre zdravú výživu? Vylúčenie pridaných cukrov vo vašej strave môže mať úžasné zdravotné výhody. Vedci sa nám už roky snažia povedať, že cukor, nie tuk, je zakázaná zložka zdravej výživy. Narúša našu hladinu cukru v krvi a inzulínu, podporuje ukladanie tukov a mnohí veria, že prispieva k nárastu obezity, cukrovky 2. typu a ďalších zdravotných problémov. Mnoho dospelých [] The post Prečo by sme sa mali rozhodnúť pre zdravú výživu? appeared first on bezlepkac.sk.

prejsť na článok

Zdravá žltá farba

Doktor: - Váš syn sa z tej choroby čo nevidieť dostane. Rodič: - Prečo si to myslíte? Doktor: - Má už takú zdravú žltú farbu.

prejsť na článok

6 VÝHOD, PREČO BY STE MALI PIŤ ZELENÝ ČAJ

Ak hľadáte spôsob, ako si zlepšiť svoje zdravie, zelený čaj by mohol byť vašou odpoveďou. Tento nápoj má množstvo prospešných účinkov, ktoré môžu pomôcť s rôznymi zdravotnými problémami. Tu je 6 výhod, prečo by ste mali piť zelený čaj: 1. Obsahuje antioxi

prejsť na článok

5 DÔVODOV, PREČO BY STE MALI ZAČAŤ PIŤ ROOIBOS ČAJ UŽ DNES

Rooibos čaj je obľúbeným nápojom, ktorý je známy svojimi zdravotnými výhodami. Je to čaj bez kofeínu, ktorý sa vyrába z listov kríka Aspalathus linearis, ktorý rastie iba v oblasti Western Cape v Juhoafrickej republike. Rooibos čaj má množstvo výhod pre z

prejsť na článok

Psychológ aodborník na výživu radí, ako zvládnuť dlhodobý home office

Podľa výskumu z marca 2021 narástol u Čechov a Češiek za rok od začiatku pandémie stres, pribrali až šesť kíl a horšie sa stravujú. Nepresúvajú sa do kancelárií, takže im chýba minimálne časť pohybu, na ktorý boli zvyknutí. Navyše trávia viac času pri obr

prejsť na článok

Nutričné poradenstvo: Zdravie cez zdravú výživu a odborného poradcu

V dnešnej dobe, kedy je zdravý životný štýl a vyvážená výživa na vzostupe, je nutričné poradenstvo stále viac žiadanou službou. Naša firma, Health Services Slovensko, prináša klientom odborné, skupinové a individuálne nutričné poradenstvo s cieľom zlepšiť

prejsť na článok