POZOR! ZRUŠENÉ Zábavné popoludnie s inšpektorom Kluzó

Milí priatelia, ako nás informovali organizátori z Hotela Skalka v Rajeckých Tepliciach - Zábavné popoludnie s inšpektorom Kluzó, ktoré sa malo konať v sobotu 22.08.2020 sa prekladá na iný termín. O novom termíne vás budeme vopred informovať. ...

prejsť na článok

Deň detí na fare

V sobotu pozývame všetky deti našej farnosti na športovo - zábavné popoludnie na faru pri príležitosti Dňa detí. Stretneme sa o 14.00.

prejsť na článok

Tréningy do konca prázdnin zrušené

Oznamujeme, že tréningy všetkých kategórií (okrem Para TKD) sú do konca prázdnin zrušené. Vidíme sa teda,... a veľmi sa na vás tešíme od 4. septembra 2023. Nový rozpis tréninov a zaradenie cvičencov do kategórií vám pošleme do 3. septembra 2023. Váš ilyo

prejsť na článok

Veľkonočné prázdniny

Tréningy počas veľkonočných prázdnin od 6. do 11. apríla 2023 sú zrušené. Stretneme sa po prázdninách v stredu 12. 4. 2023.

prejsť na článok

Pozor na podvodníkov I.

Zneužívanie telefónnych čísel tzv. bielych koní. Pozor na podozrivé telefonáty. The post Pozor na podvodníkov I. appeared first on A3P s.r.o. - Detektívna služba so skúsenými súkromnými detektívmi.

prejsť na článok

Smoothie

Letné popoludnie sme si spestrili prípravou Smoothie, ktoré nás osviežilo a spríjemnilo spoločné posedenie na terase. Klientom „vitamínová bomba“ veľmi chutila. The post Smoothie appeared first on GoldenAge.

prejsť na článok