Tréningy do konca prázdnin zrušené

Oznamujeme, že tréningy všetkých kategórií (okrem Para TKD) sú do konca prázdnin zrušené. Vidíme sa teda,... a veľmi sa na vás tešíme od 4. septembra 2023. Nový rozpis tréninov a zaradenie cvičencov do kategórií vám pošleme do 3. septembra 2023. Váš ilyo tím vám praje pekný zvyšok leta :)

prejsť na článok

Veľkonočné prázdniny

Tréningy počas veľkonočných prázdnin od 6. do 11. apríla 2023 sú zrušené. Stretneme sa po prázdninách v stredu 12. 4. 2023.

prejsť na článok

Zrušené tréningy v piatok 2. júna 2023

Ospravedlňujeme sa, ale v piatok 2. júna musíme zrušiť tréningy Kadetov aj Žiakov. Tréneri cestujú na turnaj do Bratislavy a nevieme ich nahradiť.

prejsť na článok

Tréningy počas 8. mája - sviatku dňa víťazstva nad fašizmom

Tréningy kategórií Kadetov (od 15,30) a Prípravky 2 (od 16,35) sú zrušené. Tréning kategórií Juniori/seniori a Fitness TKD bude normálne od 17,30 a tréning s Mr. Oh taktiež normálne od 18,30.

prejsť na článok

Trénujeme aj cez prázdniny

Počas prázdnin očakávame znížený záujem o tréningy, preto sme spojili niektoré kategórie. Tréningy budú prebiehať 2x týždenne, pričom začíname až od 10. júla, nakoľko prvý týždeň organizuje náš klub denný tábor.Aj počas prázdnin budú pokračovať tréningy

prejsť na článok

Nové fitness tréningy v Trias Performance!

Pozývame vás na individuálne a skupinové FITNESS TRÉNINGY do Trias Performance (Jadrová 4, Ružinov) s Lenkou. S pohybom je život lepší a priamo zvyšuje jeho kvalitu. Tak si príď poriadne zamakať! V Triase nájdeš komornú a priateľskú atmosféru, kvalitné vy

prejsť na článok