Potraviny vhodné pre posilnenie imunity

Chcete vedieť ktoré potraviny sú najvhodnejšie pre vašu imunitu? Dozviete sa to v nasledujúcom článku.

prejsť na článok

Čo je dobré na posilnenie imunity

V tomto období rozšírených chrípok a prechladnutí je dobré dbať nielen na vhodné oblečenie a pravidelné vetranie, ale aj na to, čo jete. Pomôžte jedlom svojej imunite a zaraďte do svojho denného jedálnička aspoň niektoré z týchto jedál a nápojov.

prejsť na článok

Čaje na posilnenie imunity

V súčasnosti, keď je všade okolo skloňovaný koronavírus, nám neostáva iné, len pokúsiť sa aspoň trošku si posilniť imunitu. Práve tá by nám totiž v boji proti ochoreniu mohla pomôcť. Imunita je totiž schopnosť organizmu brániť sa proti väčšine ochorení. A

prejsť na článok

Kyslá kapusta! Zdroj vitamínu C v zime. Ste si istí?

Kyslá kapusta sa v zime považuje za významný zdroj vitamínu C a iných potrebných vitamínov pre naše zdravie a posilnenie imunity.

prejsť na článok

Potraviny zabíjajúce inteligenciu

Možno ste ani len netušili, že niektoré potraviny, s ktorými sa stretávame denno-denne, môžu mať devastujúci vplyv na fungovanie nášho mozgu. Chceli by ste vedieť o ktoré konkrétne potraviny sa jedná?

prejsť na článok

Šetriť na potravinách? Neoplatí sa...

Pri kúpe potravín nás často ovplyvňuje „nálepka“, ktoré potraviny sú zdravé a ktoré nie. Napriek tomu, že naše výdavky za potraviny sú vysoké, odborníci na výživu spokojní nie sú. Pomer výdavkov za potraviny na Slovensku je v pomere k ostatným krajinám E

prejsť na článok