Poďakovanie z Lekárskej fakulty UK

Prijali sme list z Univerzity Komenského v Bratislave, Jesséniovej lekárskej fakulty v Martine a dostalo sa nám cti, za ktorú sme veľmi vďační. Sme hrdí, že aj u odbornej verejnosti sú naše výrobky cenené a vysoko hodnotené. Dovoľte nám podeliť sa o toto ocenenie. Vážený pán Lukáč, Vážené dámy a páni Dovoľte mi v mene dobrovoľníkov študentov a zamestnancov Jesseniovej lekárskej fakulty Univerzity Komenského v Martine vyjadriť obrovské ďakujem slovenskej firme LP MAN s.r.o., ktorá zabezpečuje profesionálnu produktovú radu ochranných pomôcok MEDIMAN. Zástupcovia firmy LP MAN s.r.o. darovali naším medikom dobrovoľníkom z Jesseniovej lekárskej fakulty a zamestnancom Univerzitnej Nemocnice v Martine ochranné pomôcky – konkrétne rúška. Oceňujeme snahu a veľmi rýchle konanie tohto slovenského výrobcu ochranných pomôcok a chirurgických rúšok so striebrom, ktoré chránia voči baktériám a vírusom.  Tieto výrobky majú vysokú kvalitu prevedenia. Obrovskou výhodou je, že firma má vlastnú distribúciu a materiál, ktorý používajú je vyvinutý v spolupráci ich a partnerov v tejto oblasti. Tieto rúška nadmieru splnili naše očakávania. Sú priedušné, dobre sa cez ne dýcha aj keď ich máte na tvári celý deň sú pohodlné a v porovnaní s jednorazovými rúškami sú aj ekologické a nezaťažujú naše životné prostredie. Stačí ich oprať mydlom v rukách, vysušiť a znovu použiť.  V týchto neľahkých časoch je dôležité chrániť našich lekárov, sestry a ďalší pomocný personál v nemocniciach ako aj našich najzraniteľnejších – seniorov a občanov trpiacich iným základným ochorením. Používanie rúšok tejto firmy nás presvedčilo, že sa oplatí obrátiť sa na slovenských výrobcov, ponúkajúcich kvalitné produkty pri hľadaní riešení ako ochrániť všetkých občanov Slovenska. S úctou                                                     prof. MUDr. Jana Plevková PhD.                                                                                                            Martin 3.4.2020   The post Poďakovanie z Lekárskej fakulty UK appeared first on MEDIMAN.

prejsť na článok

Ponuka práce pre budúcich absolventov lekárskej fakulty

Článek Ponuka práce pre budúcich absolventov lekárskej fakulty se nejdříve objevil na Prehľadnejšie zdravotníctvo.

prejsť na článok

Poďakovanie prezidenta Asociácie samaritánov SR zasahujúcim dobrovoľníkom!

Príspevok Poďakovanie prezidenta Asociácie samaritánov SR zasahujúcim dobrovoľníkom! zobrazený najskôr Asociácia samaritánov Slovenskej republiky.

prejsť na článok

Fotogaléria z výstavy EKOLAS Poľsko 2023

Ďakujeme všetkým návštevníkom výstavy EKO-LAS v Poľsku. Poďakovanie patrí aj nášmu obchodnému partnerovi Fortech Serwis.

prejsť na článok

Koľko Lásky sa zmestí do krabice od topánok poďakovanie

Vážení rodičia, v mene občianskeho združenia Koľko Lásky by sme sa Vám chceli touto cestou čo najsrdečnejšie poďakovať za to, že sa naša Materská škola stala dôležitou súčasťou zbierky Koľko

prejsť na článok

Trnavské mýto očami študentov Fakulty architektúry a dizajnu

Trnavské mýto je miestom s nevyužitým potenciálom. Z lokality, ktorá spája Staré a Nové Mesto a je významným uzlom v hlavnom meste sa stalo miesto, ktorému chýba ucelená tvár. Jednotlivé celky sú rozdrobené a stále hľadajú prvok, ktorý by ich vzájomne pre

prejsť na článok