Poďakovanie prezidenta Asociácie samaritánov SR zasahujúcim dobrovoľníkom!

Príspevok Poďakovanie prezidenta Asociácie samaritánov SR zasahujúcim dobrovoľníkom! zobrazený najskôr Asociácia samaritánov Slovenskej republiky.

prejsť na článok

Sponzori pomohli nezištne, nič od toho neočakávali

Martin Maštalír je už dlhé roky členom Asociácie samaritánov SR a v momentálnej situácii im pomohol nájsť sponzorov. Martin nám napríklad prezradil, či bolo získanie sponzorov náročné alebo boli firmy ochotné spolupracovať. Martin pracuje pre spoločnos

prejsť na článok

Analýza rukopisu kandidátov za prezidenta Slovenskej republiky

Televízia Markíza nás požiadala o vyhotovenie analýzy rukopisov kandidátov na post prezidenta Slovenskej republiky. V článku si môžete prečítať, kto ako dopadol.

prejsť na článok

Stali sme sa členmi Asociácie PR agentúr SR

... Príspevok Stali sme sa členmi Asociácie PR agentúr SR zobrazený najskôr LEMUR.

prejsť na článok

17. Konferencia Slovenskej parkovacej asociácie

Dňa: 26.05.2022 17. Konferencia Slovenskej parkovacej asociácie Spoločnosť ProPark Slovensko s.r.o., sa opätovne po dvojročnej prestávke pre opatrenia spôsobenými pandémiou Covid – 19, v dňoch 17-19.5. 2022 zúčastnila 17. Konferencie Slovenskej parkovacej

prejsť na článok

Rozhovor s dobrovoľníčkami

Pripravili sme si pre vás rozhovor s dobrovoľníčkami z karanténneho zariadenia v Gabčíkove. Tinka a Janka sa dostali do zariadenia ako repatriované osoby a neskôr sa rozhodli, že chcú pomôcť. Veľmi si vážime každú pomoc a ďakujeme za každého dobrovoľníka.

prejsť na článok