Pekáreň Fertucha K autor: Ing. arch. Oto Häusler, Ing. arch. Martina Demková miesto: Bratislava, Košická ulica návrh: jún-júl 2017 realizácia: august-oktober 2017 fotograf: Juraj Starovecký The post Pekáreň Fertucha K appeared first on HAUSLER&HAUSLER.
Nápad vytvoriť pekáreň, kde by sa vyrábalo Pão de queijo vznikol ešte vBrazíli, keď majiteľka tejto pekárne tento produkt ochutnala azamilovala si ho. Výrobňabezlepkového mrazeného pečiva vznikala vroku 2018 2019 v Prešove. Vo svojich začiatkoch sa v 201
HĽADÁME POSILY DO NAŠICH PREDAJNÍ (plný pracovný úväzok)pridajte sa k nám a zistíte, aké je to robiť ľuďom radosť svojou prácou pracovať budete v Miloslavove, Kvetoslavove, v Rovinke alebo v Bernolákove (podľa dohody), na termíne nástupu sa viem
prejsť na článokNa internete narazíte na mnoho odporcov domáceho pečenia chleba. Pozreli sme sa, čo je pravdy na 6 najčastejších výhradách, ktoré voči domácim pekárňam majú. S domácou pekárňou je to ako s odšťavovačom. Milujete ovocné šťavy a tak si kúpite prístroj na ic
prejsť na článokPrvýkrát som na Kanárskych ostrovoch bola v rámci plavby na výletnej lodi Gran Canaria Tenerife Casablanca a Agadir. Vtedy ma práve najviac zo všetkých ostrovov zaujalo práve to najmenej známe Lanzarote. Boli sme tam vtedy jeden deň, v rámci ktorého s
prejsť na článokIndividuálny prístup k zákazníkom prináša lepšie obchodné výsledky. Ako ale spoznať všetkých zákazníkov osobne, keď neprevádzkujete rodinnú pekáreň? Pri väčšom počte zákazníkov je vhodnejší systematický prístup v podobe segmentácie zákazníkov. Z pohľadu
prejsť na článok