Pekáreň Fertucha K

Pekáreň Fertucha K autor: Ing. arch. Oto Häusler, Ing. arch. Martina Demková miesto: Bratislava, Košická ulica návrh: jún-júl 2017 realizácia: august-oktober 2017 fotograf: Juraj Starovecký The post Pekáreň Fertucha K appeared first on HAUSLER&HAUSLER.

prejsť na článok

Prečo vznikla v Prešove bezlepková pekáreň Coška fajne?

Nápad vytvoriť pekáreň, kde by sa vyrábalo Pão de queijo vznikol ešte vBrazíli, keď majiteľka tejto pekárne tento produkt ochutnala azamilovala si ho. Výrobňabezlepkového mrazeného pečiva vznikala vroku 2018 2019 v Prešove. Vo svojich začiatkoch sa v 201

prejsť na článok

Predavač(ka) v pekárni Miloslavov

HĽADÁME POSILY DO NAŠICH PREDAJNÍ (plný pracovný úväzok)pridajte sa k nám a zistíte, aké je to robiť ľuďom radosť svojou prácou pracovať budete v Miloslavove, Kvetoslavove, v Rovinke alebo v Bernolákove (podľa dohody), na termíne nástupu sa viem

prejsť na článok

6 najčastejších mýtov o pečení chleba v domácej pekárni

Na internete narazíte na mnoho odporcov domáceho pečenia chleba. Pozreli sme sa, čo je pravdy na 6 najčastejších výhradách, ktoré voči domácim pekárňam majú. S domácou pekárňou je to ako s odšťavovačom. Milujete ovocné šťavy a tak si kúpite prístroj na ic

prejsť na článok

Lanzarote Kanárske ostrovy

Prvýkrát som na Kanárskych ostrovoch bola v rámci plavby na výletnej lodi Gran Canaria Tenerife Casablanca a Agadir. Vtedy ma práve najviac zo všetkých ostrovov zaujalo práve to najmenej známe Lanzarote. Boli sme tam vtedy jeden deň, v rámci ktorého s

prejsť na článok

Segmentácia zákazníkov poskytuje užitočné dáta pre vaše podnikanie

Individuálny prístup k zákazníkom prináša lepšie obchodné výsledky. Ako ale spoznať všetkých zákazníkov osobne, keď neprevádzkujete rodinnú pekáreň? Pri väčšom počte zákazníkov je vhodnejší systematický prístup v podobe segmentácie zákazníkov. Z pohľadu

prejsť na článok