Paušálne výdavky mýty a fakty

Komu sa oplatia paušálne výdavky? The post Paušálne výdavky – mýty a fakty first appeared on BiznisTV.sk - video prednášky o IT a podnikaní (zadarmo).

prejsť na článok

Zaujímavosti o KOI

Vítam fanúšikov, nadšencov KOI! Či už ste ostrieľaný chovateľ, alebo len začiatočník, dozviete sa tu viac o tejto krásnej rybe. Tu sú niektoré zábavné koi fakty.

prejsť na článok

Výdavky na spotrebu pohonných látok v prípade elektromobilov a plug-in hybridov

Elektromobilita patrí medzi horúce témy súčasnosti. Predstavuje ekologickú a nízko emisnú až bezemisnú variantu k vozidlám so spaľovacími motormi a teší sa rastúcej obľube. Rovnako aj zákonodarcovia, či už na úrovni EÚ alebo SR, sa snažia podporiť túto ro

prejsť na článok

Protein mýtus a fakty

Protein mýtus a fakty Mýty o proteínoch, ktorým by športovci mali prestať veriť

prejsť na článok

Zmeny aj pre živnostníkov 2020

Nový kalendárny rok priniesol zmenu aj pre živnostníkov. Od nového roka sa mení výška minimálnych odvodov do Sociálnej aj zdravotnej poisťovne, poznáte aktuálne čísla? Mení sa od 1.1.2020 aj výška paušálnych výdavkov? Aké podmienky musí splniť živnostník,

prejsť na článok

Príjem z prenájmu bytu

Príjem z prenájmu bytu si môžete znížiť hneď niekoľkými spôsobmi nezdaniteľnou časťou a výdavkami. Neplatí to však pre všetky nehnuteľnosti. Autor: Martina Raábová  (HN 30.01.2015) Ak ste vlani prenajímali byt či predali dom, mali by ste spozornieť.

prejsť na článok