parkovacia politika v Novom Meste

Parkovacia politika v Bratislavskej mestskej časti Nové Mesto. Po Petržalke pripravuje ďalšia mestská časť Bratislavy svoj pilotný projekt rezidenčného parkovania. Nové Mesto vyhlásilo verejné obstarávanie na informačný systém  pre regulované parkovanie. Parkovacia politika pilotného projektu Tehelné pole a okolie by mala začať platiť od 1. októbra 2020. Nový parkovací systém zvýhodní miestnych obyvateľov pred návštevníkmi a presne určí, kde sa bude môcť parkovať. Podmienkou pre získanie rezidenčnej karty je zriadenie trvalého pobytu v mestskej časti Nové Mesto.  Ceny rezidenčných kariet:1 parkovacia karta na byt – 39,-€2 parkovacie karty na byt – 150,-€3 (maximálny počet) parkovacie karty na byt – 500,-€Ku každej rezidenčnej karte dostanete bezplatne takzvanú „ návštevnícku kartu“, na ktorú bude možné parkovať 100 hodín ročne.Ak máte v tejto zóne vyhradené parkovacie miesto, po zavedení parkovacej politiky bude toto miesto zrušené. Jedinú výnimku budú mať držitelia ZŤP karty, ktorí budú mať vyznačené miesto za rovnakých podmienok. Pokiaľ budete chcieť parkovať v rezidenčnej zóne ako návštevník, budete tak môcť urobiť od 8.00 – 18.00 za poplatok 1,50,-€/h. Mimo tejto doby v zóne bez rezidenčnej karty nebude možné parkovať. Kde ale majú parkovať ľudia, ktorí nemajú trvalý pobyt v Novom Meste?Magistrát hlavného mesta zriadil zatiaľ 3 záchytné parkoviská.  Zriadené záchytné parkoviská typu P+R (Park + Ride) zaparkuj a cestuj sú zatiaľ len v Petržalke (Incheba), Vrakuni (cintorín Vrakuňa) a na Zlatých pieskoch. Najčastejšie kladené otázky k parkovacej politike. Zdroj: www.banm.sk The post parkovacia politika v Novom Meste appeared first on Martin Abelovský.

prejsť na článok

30 najhorších fotografií inzerovaných nehnuteľností

30 najhorších fotografií, ktoré môžete vidieť na realitných portáloch. Nič nezaujme lepšie potenciálneho kupujúceho, ako 2 l piva na kuchynskej linke, fotka steny, či detailný záber podlahy. Niektoré realitné kancelárie majú svojský spôsob Home stagingu.

prejsť na článok

Prerušenie dodávky elektrickej energie v Kys. Novom Meste.

Včera (utorok, 7.7.2015), v čase od cca 21:30 do 22:30, bola prerušená dodávka elektrickej energie v Kys. Novom Meste. Z tohto dôvodu nebolo dostupné ani naše internetové pripojenie. Za porozumenie ďakujeme.

prejsť na článok

V novom roku

V novom roku ti 53 týždňov pohody, 365 dní šťastia, 8.760 hodín bez starostí, 525.600 minút zdravia a 31.536.000 sekúnd lásky praje...

prejsť na článok

Zdravé ženy

Chlap rozmýšľa pri pive: Ak je moja žena zdravá, tak sú zdraví všetci chlapi v meste. Ak sú zdraví všetci chlapi v meste, tak sú zdravé aj všetky ženy v meste. No a ak sú zdravé všetky ženy v meste, tak som zdravý aj ja!

prejsť na článok

Rozšírili sme sa!

Už nás nájdeš aj v Novom Meste nad Váhom ! Mesiac február bol pre nás opäť ukážka toho, že keď na niečom tvrdo makáš, záver stojí naozaj za to!Základné školy v Novom Meste a jeho okolí s nami tancovali už od januára, pretože sme chceli roztancovať naozaj

prejsť na článok