Papiere do žihľavy

Policajt Michal hádže do žihľavy papiere. Príde k nemu strážmajster Peter a hovorí: - Prečo hádžeš tie papiere do žihľavy? - To vieš, veliteľ mi nariadil, aby som tie tajné dokumenty spálil.

prejsť na článok

Stačia mu lopúchy

Ide policajt cez les a náhodou si všimne odstavené zhrdzavené auto. Nedá mu to a zakričí: - Je tu majiteľ vozidla so značkou BAL 77-34? - Áno, tu som! - A papiere máte? - Nie, stačia mi lopúchy.

prejsť na článok

Vývar z húb a byliniek pre silnú imunitu

Pripravte si hubový imunitný vývar zmiešaním húb bohatých na živiny s bylinkami, ktoré sú známe svojim pozitívnym účinkom na imunitný systém. Zima je obdobím prechladnutí a chrípok a podpora imunitného systému je nevyhnutnosťou pre tých, ktorí chcú zostať

prejsť na článok

Čo sa oplatí viac?

Striekať si dvierka sám, alebo objednať si ich u nás? Stretávame sa so stolármi a výrobcami nábytku, ktorí si vyrábajú striekané dvierka sami. Porovnali sme efektivitu výroby.

prejsť na článok

Akvarelový začiatok

Akvarel je vodou riediteľná farba, ktorá nie je krycia, vrství sa v jemných, priehľadných vrstvách, čo umožňuje absolútnu kontrolu nad želaným výsledkom. U mňa to bola láska na prvý pohľad.

prejsť na článok

„Niečo je zhnité v štáte dánskom.“

Čo sa to vlastne aktuálne deje? Prečo sú ešte „ceny“ zlata a striebra stále skoro nezmenené? U striebra dokonca ceny poklesli. Premýšľajú o tom hlavne tí, ktorí už sú aspoň trochu v obraze a vedia rozlišovať medzi skutočnými peniazmi (zlato a striebro), d

prejsť na článok