Opäť otvárame naše brány do malebných Tatier

Srdečne radi by sme Vás pozvali na pobyt do KAMZÍK RESORT** v Ždiari, ktorý bude sprístupnený už 19.04.2021. PRIPRAVILI SME PRE VÁS: ubytovanie v modernizovaných izbách a apartmánoch s výhľadom na Belianske Tatry bohaté raňajky s donáškou na ubytovaciu jednotku chutné večere s donáškou na ubytovaciu jednotku Wifi pripojenie na internet v celom rezorte GRÁTIS  POČAS VÁŠHO POBYTU BUDEME DODRŽIAVAŤ PRÍSNE HYGIENICKÉ OPATRENIA: pri check-in a check-out budú dodržiavané minimálne odstupy 2 m pri vstupe do penziónu, v priestoroch penziónu a vo všetkých izbách budú k dispozícii dezinfekčné prostriedky všetky priestory penziónu budeme pravidelne dezinfikovať všetci zamestnanci budú pracovať s jednorazovými rukavicami a rúškami, zároveň budú pravidelné absolvovať testovanie DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Poplenzia zahŕňa: raňajky (švédske stoly), večera (polievka + výber z dvoch menu) Pre pobyty na 1 noc sa účtuje príplatok 5,00€/ Noc / lôžko Celoročne: 7,00€ / Noc za domáce zviera (malá rasa)  14,00€/ Noc za domáce zviera (veľká rasa) Celoročne: príplatok 10,00€ / Noc  Ak je izba obsadená jednou osobou Zapožičanie detskej postieľky s vybavením  5,00€/ Noc Pobyty v RESORT KAMZÍK** začínajú v deň nástupu po 14.00hod. a končia v deň odchodu do 10.00hod. Pobyty začínajú večerou a končia raňajkami Tešíme sa na vás! The post Opäť otvárame naše brány do malebných Tatier appeared first on Penzión Kamzík.

prejsť na článok

SRDCE NÍZKYCH TATIER

Nová minimalistická kolekcia šperkov inšpirovaná prírodou a našimi horami. Žijem doslova v srdci Nízkych Tatier, mám rada turistiku a naše hory, preto ma každý rok nohy zavedú na Chopok a Ďumbier a nesmiem vynechať ani zastávku na Kamenej chate pod Chopko

prejsť na článok

Otvárame už tento piatok!

Vážení hostia, s potešením Vám oznamujeme, že od piatku 19.06.2020 znovu otvárame náš penziónik. Tešíme sa na Vašu návštevu. Príspevok Otvárame už tento piatok! je zobrazený ako prvý na Resla Residence.

prejsť na článok

Otvárame ďaľší z úspešných kurzov šitia

Milé žienky, budúci týždeň v piatok 10.2: otvárame o 17.00 h. ďalší z kurzov šitia, na ktorom sa nanaučíte ušiť si dekorácie do bytu, ale aj ako správne zapošiť zips, či dierku na gombíky.

prejsť na článok

Pridajte sa na naše sociálne siete

Otvorili sme brány sociálnym sieťam a teraz môžete sledovať naše novinky, informácie a rôzne aktuality na Facebooku a Instagramu.

prejsť na článok

OD SEPTEMBRA OTVÁRAME KRÚŽOK RUČNÝCH PRÁC

Od septembra 2023 otvárame nový krúžok ručných prác pre šikovné detičky, ktoré budú spolu s Jarkou objavovať kúzlo ihiel a nití. Krúžok ručných prác je ideálny pre rozvoj jemných motorických zručností. Tešíme sa na Vás :)

prejsť na článok