OD SEPTEMBRA OTVÁRAME KRÚŽOK RUČNÝCH PRÁC

Od septembra 2023 otvárame nový krúžok ručných prác pre šikovné detičky, ktoré budú spolu s Jarkou objavovať kúzlo ihiel a nití. Krúžok ručných prác je ideálny pre rozvoj jemných motorických zručností. Tešíme sa na Vás :)

  • Web: Vitajte
  • Aktualizované: 6.11.2023
prejsť na článok

Pozývame vás na tradičnú výstavu ručných prác do Šaštína

Výstava ručných prác bude 25. marca (už túto sobotu) od 9:00 hod. do 17:00 hod. v DK Šaštín. Zastrešuje ju OZ Handmade by Šaštín-Stráže. Počas výstavy bude Farská charita Šaštín-Stráže ponúkať krásnych veľkonočných barančekov a voňavé medovníčky. Farská c

prejsť na článok

Od februára otvárame robotický krúžok pre deti od 9 do 14 rokov

Prídte sa vo štvrtok 2.2. 2023 pozrieť o 17:00 h na prvú ukážkovú hodinu. Nájdete nás v Klubovni Klubu rodičov a detí Vajnory, Pod lipami 1 - vedľa bicyklového obchodu.

prejsť na článok

Krúžok v nose

Prečo majú Somálci v nose krúžok? Aby sa dali ľahko pozbierať magnetom.

prejsť na článok

Otvárame ďaľší z úspešných kurzov šitia

Milé žienky, budúci týždeň v piatok 10.2: otvárame o 17.00 h. ďalší z kurzov šitia, na ktorom sa nanaučíte ušiť si dekorácie do bytu, ale aj ako správne zapošiť zips, či dierku na gombíky.

prejsť na článok

Reportáž Otvárame detské centrum Blooming Kids

https://www.bloomingkids.sk/wp-content/uploads/2022/11/REPORTAZ-small.mp4 The post Reportáž Otvárame detské centrum Blooming Kids appeared first on Detské centrum Blooming Kids.

prejsť na článok