Objednaj si teplý obed, postaraj sa o seba!

Stravovania je naozaj veľmi dôležitou časťou nášho života a životosprávy. Je totiž vskutku dôležité, čo konzumujete, či máte pravidelný príjem stravy a dostatok výživných látok. Telo potrebuje jednoznačne vyváženú stravu a vraví sa, že aj pravidelný režim v stravovaní. Okrem toho sa často potrebujeme dostať do formy a preto si upravujeme jedálniček, vyhadzujeme z neho mnohé položky, ktoré by mohli byť súčasťou pribúdania kíl na našej váhe. Aj vtedy je však dôležitý pravidelný rytmus v prijímaní potravy a tekutín, aby ste telo zbytočne nestresovali. Je teda viac než nad slnko jasné, že jedlu sa jednoducho nevyhneme. Potrebujeme ho k zdraviu a k bežnému fungovaniu, či už chodíme do práce alebo pracujeme doma. V každom prípade by sme si mali vyčleniť na jedlo čas, ktorý je potrebný každý deň. Mnohí to riešime napríklad donáškou. V meste, ako je Bratislava, je to úplne bežný jav, že sa dá jedlo objednať a robí sa rozvoz. Napríklad rozvoz menu prievoz. V prievoze a v ďalších pridružených oblastiach si môžete jedlo objednať tiež. Dovezú vám ho priamo domov alebo na adresu do práce, ako si zadáte v objednávke. Často sa kvalitné jedlo z reštaurácie, kde dobre a zdravo varia zíde ako soľ. Najmä, ak chodíme do práce je otázka riešenia obedov každý deň predmetom premýšľania. Môžete buď jedáleň, resp. reštauráciu navštíviť, alebo ju môžete požiadať o donášku jedla k vám. Závisí koľko času máme, možno aj t, aké je počasie, nálada a chuť. Z chutného menu, ktoré vám v reštaurácii každý deň ponúkajú si iste vyberiete to, čo vám bude chutiť a dodá mnoho energie na ďalšiu prácu. Pokiaľ potrebujete ľahšie jedlo, aj to si tu iste vyberiete. Ľahším jedlom môže byť napríklad aj polievka, ktorá sa u nás varí takmer v každej reštaurácii a výborne sa hodí práve k obedu. Tak dbrú chuť a vyberte si z dnešného menu to najlepšie! Článek Objednaj si teplý obed, postaraj sa o seba! se nejdříve objevil na Jvema.

  • Web: Jvema
  • Aktualizované: 25.10.2023
prejsť na článok

Objednaj a vyhraj november 2021

Objednaj kávu alebo príslušenstvo od 1.11.2021 do 20.11.2021 a tvoja objednávka je automatický v losovaní o 250g kávu od slovenskej pražiarne Coffee Veronia. Výhercu vyžrebujeme 21.11.2021 a následne ho budeme kontaktovať.

prejsť na článok

Mikuláš s eiffelkom

Aj tento rok sa môžete tešiť na Mikuláša?, ktorý zavíta do Eiffelka s kopou darčekov ???. Naviac k tomu program s prekvapením☺️ Preto neváhaj a objednaj si darček za 6€ už teraz na 0944 595 999 Počet objednávok a kapacita sú obmedzené☝️ The post Mikuláš s

prejsť na článok

Mleté mäso v slanine

Tento recept je super nápad na obed alebo na večeru! Ponúkajme s opekanými zemiakmi, s ryžou a pod.! Mleté mäso v slanine Mleté mäso v slanine - výborný nápad na obed!

prejsť na článok

Rezervácia

AKO NA REZERVÁCIE        SEAMLESS 1 Predlžovanie vlasov  Objednaj si konzultáciu telefonicky alebo cez SMS                                     +421 948 81

prejsť na článok

Zapečené papriky plnené ovčím syrom

Ľahký letný, obed alebo večera. Stačí kúsok dobrého chleba. 

prejsť na článok