Obháji národné záujmy, no zametie kauzy pod koberec to sú očakávania Slovákov od novej vlády

Slovensko si v septembri zvolilo nový parlament. Po štvrtýkrát stojí na čele vlády Robert Fico. Nová vláda sa do vládnutia pustila v plnej sile. Za svoje krátke pôsobenie od vyslovenia dôvery vláde prišla s viacerými návrhmi, ktoré rozvírili verejnú diskusiu. Prieskumná agentúra NMS Market Research Slovakia preto zrealizovala reprezentatívny online prieskum, kde sa Slovákov pýtala na spokojnosť s novou vládou a zistila, čo od vlády očakávajú. The post Obháji národné záujmy, no zametie kauzy pod koberec to sú očakávania Slovákov od novej vlády appeared first on NMS Market Research.

prejsť na článok

Psychické zdravie Slovákov: Negatívne emócie prežívajú najmä mladí

Väčšina Slovákov a Sloveniek sa považuje za šťastných ľudí. Smútok bez dôvodu, úzkosť či stres priznali predovšetkým mladšie generácie. Zvýšenú pozornosť je nutné venovať aj zisteniu, že každý tretí mladí človek do 26 rokov sa na Slovensku necíti byť v sp

prejsť na článok

Zatvoria potkany obchody?

Kauzy o potravinách s prekročeným dátumom spotreby sú pravidelné. Tentoraz však do obchodov prišli na návštevu aj potkany.

prejsť na článok

Vyhláška Úradu verejného zdravotníctva SR č. 16/2020 Vestníka vlády SR a zásady do základných práv zamestnancov

Vyhláškou Úradu verejného zdravotníctva SR č. 16/2020 Vestníka vlády SR sa okrem iného nariaďujú opatrenia pri ohrození verejného zdravia krežimu Vyhláška Úradu verejného zdravotníctva SR č. 16/2020 Vestníka vlády SR a zásady do základných práv zamestn

prejsť na článok

OĽaNO podporí vládu, ak splní dve podmienky. Toto Matovič žiada od predsedu vlády

Matovič žiada od predsedu vlády garanciu toho, že sa nezruší 200 eur na dieťa, ktoré presadil cez zvýšenie daňového bonusu a prídavku na dieťa.

prejsť na článok

Viac než polovica Slovákov podporuje zákaz držania psov na reťazi

Príspevok Viac než polovica Slovákov podporuje zákaz držania psov na reťazi je zobrazený ako prvý na Eva Antošová.

prejsť na článok