Novinka Detský kútik

Prvý jún patrí každoročne na celom svete deťom už viac ako 50 rokov. Medzinárodný deň detí je o detskom smiechu a bezstarotnej radosti tých najmenších. Na oslavu tohto krásneho sviatku sme zariadili detský kútik na našej letnej terase. Je umiestnený v bezprostrednej blízkosti sedenia, aby každý rodič si mohol vychutnávať obed, večeru, poobednajšiu kávičku či koláčik kým deti sa hrajú. Ponúkame bezpečný ohraničený detský kútik s príjemným a mäkkým penovým kobercom aj pre tých najmenších lezúňov. Samozrejmosťou je, že spĺňa všetky normy týkajúce sa bezpečnosti a kvality. Rodič, resp. sprievodná osoba nesie plnú zodpovednosť za bezpečnosť a zdravie svojich detí pri hre na detskom ihrisku. Tešíme sa na našich najmenších návštevníkov Prevádzková doba: 01. máj až 30. september Prevádzkový čas detského kútika: 09 00 hod. – 21 00 hod. Detský kútik je vhodný pre deti do 8 rokov. The post Novinka Detský kútik appeared first on Hotel Zlatý býk ***.

prejsť na článok

Niečo pre najmenších

Otvorili sme nový detský kútik Aby sa mohli rodičia v kľude zrelaxovať a oddýchnuť si a ich hravé deti sa môžu bezpečne hrať. Zatiaľ v interiéri, o pár dní aj v prírode. Príspevok Niečo pre najmenších je zobrazený ako prvý na Hotel Kochau**.

prejsť na článok

Prípravy detí na koncert sú plnom prúde

Do tohtoročného jubilejného 10. ročníka Melódií šťastia sa prihlásilo spolu 10 detských domovov. Výberová komisia zhodnotila zaslané videonahrávky s krátkymi ukážkami vystúpenia detí z detských domovov a rozhodla sa pre spoluprácu s nasledovnými detskými

prejsť na článok

Prípravy detí z detských domovov na koncert Melódie Šťastia 2018

Do konania charitatívneho koncertu Melódie šťastia zostáva už iba zopár dní. Prípravy detí z detských domovov sú v plnom prúde.  Všetky detičky sme osobne navštívili, skontrolovali sme či sa usilovne pripravujú na finálový večer. Dovoľujeme si Vám ukázať

prejsť na článok

Novinka WELLNESS CENTRUM Nový bazén

Foto galéria tu https://penzionsivykamen.sk/fotogaleria/The post Novinka – WELLNESS CENTRUM – Nový bazén first appeared on Penzión Sivý Kameň.

prejsť na článok

Vodný svet Aquaruthenia

Kúpalisko v Svidníku má v ponuke 5 vonkajších bazénov plavecký, detský so šmýkalkou, detský oddychový, dojazdový bazén pre detský šmýkalku, rekreačný bazén s umelými vlnami a 1 krytý termálny masážny bazén vo vnútorných priestoroch a teplotou vody 34°C.

prejsť na článok