Vodný svet Aquaruthenia

Kúpalisko v Svidníku má v ponuke 5 vonkajších bazénov plavecký, detský so šmýkalkou, detský oddychový, dojazdový bazén pre detský šmýkalku, rekreačný bazén s umelými vlnami a 1 krytý termálny masážny bazén vo vnútorných priestoroch a teplotou vody 34°C. V prevádzke sú len počas letnej sezóny. Vnútorné bazény soľný masážny bazén a rekreačný bazén, sú v prevádzke celoročne. Nachádza sa tu aj wellnes centrum a saunový svet. Ponuka športov zahŕňa plážový volejbal a stolný tenis. V prípade potreby je k dispozícii aj požičovňa športových potrieb. Deti môžu využiť motocykle, autíčka, pieskovisko, hojdačky a preliezačky. The post Vodný svet Aquaruthenia first appeared on Hotel Slávia Svidník.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! first appeared on Apartmány u Klokana.sk. The post Ahoj svet! appeared first on Apartmány u Klokana.sk.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on Michalskapalenica.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on C&T Advokáti.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on Chata Martimex.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on foxinthebox.studio.

prejsť na článok