Nová relácia na obrazovkách našich televízií – Bytový dom v kocke

Nový seriál zameraný na bývanie v bytových domov s odborníkmi. https://www.youtube.com/watch?v=BUzWE7A56JU&list=PLRhrES9rVT5vT90WoHy9X8iXmBtZ9hP1F&index=1 The post Nová relácia na obrazovkách našich televízií – Bytový dom v kocke appeared first on LOToS.

prejsť na článok

Nová relácia na obrazovkách našich televízií – FIT S LEXI

Domácim tréningom vás bude sprevádzať trénerka Lexa https://www.youtube.com/playlist?list=PLRhrES9rVT5sPwkDXotG8b233CIdrwfpA The post Nová relácia na obrazovkách našich televízií – FIT S LEXI appeared first on LOToS.

prejsť na článok

Moja mama loví lepšie ako tvoja (hostia Marián Psár a Vlado Janček)

Dnes sa dozviete, prečo hlasovať v referende o tom, či sa vlaky majú zmestiť do tunelu, prečo táto relácia skončí, keď vyhynú kosatky a prečo si na plavbu po Karibiku treba vždy brať kečup, bujón, a cesnak v prášku. Zoberieme vás aj na exkurziu do Poľské,

prejsť na článok

Strach z tretej svetovej vojny rastie! Putinov agitátor vyzýva na útok na tento štát NATO

MOSKVA - Vyostruje sa situácia medzi Ruskom a Fínskom? V ruskej televízii zúril Putinov agitátor a vyzýva na inváziu kremeľských jednotiek. Možné následky ho asi nezaujímajú.

prejsť na článok

Nová LEGO® téma Animal Crossing sa predstaví v marci 2024

V marci príde do portfólia značky LEGO® nová téma Animal Crossing a na začiatku sa môžeme tešiť na 5 nových stavebníc. Pre tých, ktorí nevedia, Animal Crossing je japonská séria The post Nová LEGO® téma Animal Crossing sa predstaví v marci 2024 appeared

prejsť na článok

Nová rada kompresorov ORLIK rada EKK

  Výrobca piestových a skrutkových kompresorov ORLIK Česká Třebová tento rok pripravil niekoľko noviniek vo výrobnom programe. Nová rada piestových kompresorov rady Orlik Compressors Original  varianta EKK.

prejsť na článok