Moja mama loví lepšie ako tvoja (hostia Marián Psár a Vlado Janček)

Dnes sa dozviete, prečo hlasovať v referende o tom, či sa vlaky majú zmestiť do tunelu, prečo táto relácia skončí, keď vyhynú kosatky a prečo si na plavbu po Karibiku treba vždy brať kečup, bujón, a cesnak v prášku. Zoberieme vás aj na exkurziu do Poľské, mesto štetín.  

prejsť na článok

Ako byť sprostý dlhšie (hosť Vlado Janček)

Z čoho veští Baba Vanga. Čo robí mrož v Betleheme. Ako vzniká permahnoj. Prečo sa báť vedcov v električke.

prejsť na článok

Prečo konzervatívci jedia mačky (hosť Vlado Janček)

Bude najbližší team building OĽANO v meste Tupelo? Nečakané odhalenie fašistu v maďarskom parlamente.  Prečo sa Braňo nekamaráti s kosatkami a Zuzka je z hľadiska vzdelávania chlapec. 

prejsť na článok

PRÁVO NA HOTOVOSŤ

EKONOMIKA Marián Tkáč Amschel M. Rothschild (1744 – 1812) sa preslávil výrokom: „Dajte mi kontrolu nad peniazmi a nebude hrať žiadnu úlohu, kto robí zákony.“ Peniaze znamenajú moc a centrálni banká

prejsť na článok

Propagácia kamennej prevádzky zdarma?

Ak vlastníte kamennú predajňu, prevádzku alebo iné miesto, kde vás môžu navštíviť vaši klienti, určite vás poteší správa, že ju môžete bezplatne propragovať v Google. Nepotrebujete webovú stránku ani e-shop, a predsa môžete podporiť povedomie o vašej prev

prejsť na článok

5 tipov pre lepšie vyvolanie čiernobieleho filmu

Fotenie na film a vyvolávanie filmu idú ruka v ruke. V tomto článku sa dozvieš niekoľko rád ako získať lepší workflow a skúsenosti v tejto oblasti. Príspevok 5 tipov pre lepšie vyvolanie čiernobieleho filmu zobrazený najskôr Fotímnafilm.sk.

prejsť na článok