NOVÁ ponuka laboratórne vyšetrenia pre samoplatcov

Vážení pacienti, oddelenie laboratórnej medicíny našej nemocnice ponúka možnosť samoplatcovských laboratórnych vyšetrení bez výmenného lístka od lekára podľa Vašich potrieb. Čo ponúkame Vybrať si môžete z množstva biochemických, hematologických a mikrobiologických vyšetrení, ktoré nájdete na stránke nemocnice, prípadne z balíkov vyšetrení ako je POTRAVINOVÁ INTOLERANCIA, IMUNITA, ÚNAVA, PREVENCIA, KRVNÁ SKUPINA, ZRÁŽANLIVOSŤ KRVI atď. Ako sa objednať ELEKTRONICKY cez stránku https://www.nsplm.sk/samoplatcovia-laboratorne-vysetrenia/ termín si môžete rezervovať elektronicky kedykoľvek 24 hod. denne/7 dní v týždni s presným výberom hodiny, objednávky sú vytvorené v 40 min. časových intervaloch na nasledovné dni v týždni: pondelok, štvrtok a piatok v ordinačnom/odberovom čase od 7:00-11:00 hod., po rezervácii termínu dostanete: sms o potvrdení rezervácie a pred odberom pripomínaciu sms notifikáciu o dohodnutom termíne. V prípade potreby môžete svoju rezerváciu zrušiť, o zrušení rezervácie dostete informačnú sms. TELEFONICKY na telefónnom čísle: 0917 135 219 OSOBNE na recepcii (čakáreň pre darcov krvi), pavilón K, 1. poschodie, každý pondelok, štvrtok a piatok v čase od 7:00-11:00 hod. Výber testov/vyšetrení môžete si vybrať jednotlivé vyšetrenia, ktoré nájdete na našej stránke www.nsplm.sk v záložke ZOZNAM VYŠETRENÍ, môžete si vybrať navolené balíky vyšetrení, ktoré nájdete v záložke BALÍKY VYŠETRENÍ, s výberom Vám pomôže náš atestovaný zdravotnícky pracovník s ktorým si môžete dohodnúť konzuláciu (na požiadanie pri odbere podľa požiadaviek a klinických príznakov pacienta). Kde nás nájdete nachádzame sa v areáli Liptovskej nemocnice v pavilóne K na 1. poschodí (vchod pre darcov krvi). Platba cenník testov/vyšetrení nájdete na stránke nemocnice www.nsplm.sk . Platbu za vyšetrenie je možné zrealizovať v hotovosti priamo pri odbere alebo kartou priamo pri odbere. Zároveň ponúkame aj možnosť obdarovať svojich blízkych, kolegov alebo obchodných partnerov prostredníctvom darčekovej poukážky. Darčekové poukážky môžete darovať v hodnote: 10,- € 20,- € 30,- € 40,- € 50,- € Darčekovú poukážku je možné zakúpiť OSOBNE v odberovej miestnosti pre darcov krvi (pavilón K, 1. poschodie. Každý pondelok, štvrtok a piatok v čase od 6:30-14:30 hod.). Platba je možná v hotovosti alebo kartou na mieste. Darčeková poukážka je platná jeden rok od jej zakúpenia. Viac informácií sa dozviete na našej stránke https://nsplm.sk/samoplatcovia-laboratorne-vysetrenia/ .    Príspevok NOVÁ ponuka laboratórne vyšetrenia pre samoplatcov je zobrazený ako prvý na Nemocnica s poliklinikou Liptovský Mikuláš.

prejsť na článok

Nová čerpacia stanica

S potešením oznamujeme, že sme postavili a pripravili nové priestory pre čerpaciu stanicu pohonných hmôt. Toto otvorenie predstavuje ďalší krok v našom záväzku prinášať kvalitné služby a pohodlie v Priemyselnom parku Nitra – Sever. Sme presvedčení, že nov

prejsť na článok

Konečne je tu!

No a teraz je tu, nová brúska FLEX Giraffe®. Inžinieri firmy Flex pre ňu vynaložili všetko úsilie. Koniec koncov mali tiež ambiciózne ciele. Nová brúska FLEX Giraffe® mala byť totiž o niečo ľahšia, ľahšie ovládateľná a napriek tomu absolútne robustná. To

prejsť na článok

Bude nad Donovalmi zipline dráha? Investor má plány za 1,5 milióna eur

Ponad obec Donovaly by mohla viesť nová gravitačná lanová kĺzačka, štartovacia stanica takzvanej zipline dráhy by sa mala nachádzať pod vrcholom Nová hoľa. Za zámerom stojí spoločnosť GOIMPEX Bratislava, prevádzkujúca tunajšie lyžiarske stredisko.

prejsť na článok

BOREC na červen 09

14.6.2009 se v televizi NOVA ( http://archiv.nova.cz/multimedia/mr-gs-14-06-2009-tomio-okamura-jindrich-zobl.html v pořadu Mr.GS zůčastnil natáčení Jindřich Zobl. Za "propagaci westernového střílení" je naším borcem na červen.

prejsť na článok

Vychází zcela nová aplikace SledovaniTV pro AppleTV

Uživatelé SledovaniTV, kteří využívají AppleTV, se mohou těšit na zbrusu novou aplikaci. Ta postupně nahradí tu stávající. Nová aplikace pro AppleTV přináší uživatelům této platformy nové funkce a celkově příjemnější a plynulejší zážitek ze služby.

prejsť na článok