Nová čerpacia stanica

S potešením oznamujeme, že sme postavili a pripravili nové priestory pre čerpaciu stanicu pohonných hmôt. Toto otvorenie predstavuje ďalší krok v našom záväzku prinášať kvalitné služby a pohodlie v Priemyselnom parku Nitra – Sever. Sme presvedčení, že nová čerpacia stanica Slovnaft bude hodnotným prínosom pre túto oblasť a všetkých motoristov a podnikateľov, ktorí ju navštívia. The post Nová čerpacia stanica first appeared on Nitra Invest.

prejsť na článok

Práce na ČS PHM pokračujú

Čerpacia stanica PHM bude poskytovať služby pre širokú motoristickú verejnosť v oblasti doplňovania pohonných látok a služby v ostatných doplnkových činnostiach. The post Práce na ČS PHM pokračujú first appeared on Nitra Invest.

prejsť na článok

Bude nad Donovalmi zipline dráha? Investor má plány za 1,5 milióna eur

Ponad obec Donovaly by mohla viesť nová gravitačná lanová kĺzačka, štartovacia stanica takzvanej zipline dráhy by sa mala nachádzať pod vrcholom Nová hoľa. Za zámerom stojí spoločnosť GOIMPEX Bratislava, prevádzkujúca tunajšie lyžiarske stredisko.

prejsť na článok

Hodiny s nástenným projektorom. Meteorologická stanica so vstavanými hodinami.

Cena: 6 €Hodiny s nástenným projektorom. Meteorologická stanica so vstavanými hodinami.Meteorologická stanica so vstavanými hodinamiČas je možné zobraziť napr. na stene alebo stropePoveternostné podmienky sú zobrazené graficky pomocou 4 ikon: slnečno, čia

prejsť na článok

LCD digitálna meteorologická stanica s hodinami, funkcia: budík, kalendár, teplomer, vlhkomer

Cena: 8 €LCD digitálna meteorologická stanica s hodinami, funkcia: budík, kalendár, teplomer, vlhkomerFunkcia: budík, kalendár, teplomer, vlhkomer, počasieVeľký LCD podsvietený displejAutomatické zaznamenávanie maximálnej/min teploty a vlhkostiRežim zobra

prejsť na článok

Hotel Harmony*** v srdci Prahy s raňajkami: Autobusová stanica Florence iba 5 minút pešo

Cena: 135 €Hotel Harmony*** v srdci Prahy s raňajkami: Autobusová stanica Florence iba 5 minút pešo

prejsť na článok