Nová EDIZIONE LIMITATA N.11

Ochutnajte 100 % Arabicu najvyššej kvality.  Chuť EDIZIONE LIMITATA určuje Etiópska káva, ktorá je charakteristická svojou kvetinovou arómou s tónmi čokolády na pozadí.  Káva vytvára výnimočnú sladkú chuť a krásnu arómu. Kúpiš na www.belago.sk. Príspevok Nová EDIZIONE LIMITATA N.11 je zobrazený ako prvý na www.goppion.sk.

prejsť na článok

Nová čerpacia stanica

S potešením oznamujeme, že sme postavili a pripravili nové priestory pre čerpaciu stanicu pohonných hmôt. Toto otvorenie predstavuje ďalší krok v našom záväzku prinášať kvalitné služby a pohodlie v Priemyselnom parku Nitra – Sever. Sme presvedčení, že nov

prejsť na článok

Konečne je tu!

No a teraz je tu, nová brúska FLEX Giraffe®. Inžinieri firmy Flex pre ňu vynaložili všetko úsilie. Koniec koncov mali tiež ambiciózne ciele. Nová brúska FLEX Giraffe® mala byť totiž o niečo ľahšia, ľahšie ovládateľná a napriek tomu absolútne robustná. To

prejsť na článok

Bude nad Donovalmi zipline dráha? Investor má plány za 1,5 milióna eur

Ponad obec Donovaly by mohla viesť nová gravitačná lanová kĺzačka, štartovacia stanica takzvanej zipline dráhy by sa mala nachádzať pod vrcholom Nová hoľa. Za zámerom stojí spoločnosť GOIMPEX Bratislava, prevádzkujúca tunajšie lyžiarske stredisko.

prejsť na článok

BOREC na červen 09

14.6.2009 se v televizi NOVA ( http://archiv.nova.cz/multimedia/mr-gs-14-06-2009-tomio-okamura-jindrich-zobl.html v pořadu Mr.GS zůčastnil natáčení Jindřich Zobl. Za "propagaci westernového střílení" je naším borcem na červen.

prejsť na článok

Vychází zcela nová aplikace SledovaniTV pro AppleTV

Uživatelé SledovaniTV, kteří využívají AppleTV, se mohou těšit na zbrusu novou aplikaci. Ta postupně nahradí tu stávající. Nová aplikace pro AppleTV přináší uživatelům této platformy nové funkce a celkově příjemnější a plynulejší zážitek ze služby.

prejsť na článok