Práce na ČS PHM pokračujú

Čerpacia stanica PHM bude poskytovať služby pre širokú motoristickú verejnosť v oblasti doplňovania pohonných látok a služby v ostatných doplnkových činnostiach. The post Práce na ČS PHM pokračujú first appeared on Nitra Invest.

prejsť na článok

10 tipov ako skontrolovať práce pri zateplení

Nenechajte nič na náhodu a skontrolujte si práce pri zateplení. Dokážete tak predísť mnohým problémom vzniknutých nedodržaním technologického postupu.

prejsť na článok

Práce v plnom prúde

Výstavba novej čerpacej stanice prebieha úspešne a je v plnom prúde. Veríme, že bude prínosom pre celý priemyselný park. The post Práce v plnom prúde first appeared on Nitra Invest.

prejsť na článok

Stolný otočný zverák čierny 50 mm, Pre modelárov, domácich majstrov a ľahké práce v priemysle

Cena: 8 €Stolný otočný zverák čierny 50 mm, Pre modelárov, domácich majstrov a ľahké práce v priemyslePre modelárov, domácich majstrov a ľahké práce v priemysleTelo a pohyblivé rameno zveráka je odliate každé z jedného kusu čo zveráku zaručuje dostatočnú

prejsť na článok

Práce v lete

Chemickú aj bio ochranu rastlín robíme na základe aktuálneho vývoja počasia a stavu rastlín. V predajni sú k dispozícii týždenné aktuality ochrany záhradných plodín. V ponuke máme klasické aj bio prípravky. Ovocné stromy presvetľujeme letným rezom. Drobné

prejsť na článok