Notebooky Lenovo YOGA prinášajú už 10 rokov inovácií

Spoločnosť Lenovo oslavuje 10. výročie vzniku notebookového radu YOGA, ktorý do sveta počítačov priniesol prelomovú inováciu. The post Notebooky Lenovo YOGA prinášajú už 10 rokov inovácií appeared first on MojWindows.sk.

prejsť na článok

Jeseň pre Lenovo znamená novinky v rade YOGA

Spoločnosť Lenovo si na Slovensku pre tohtoročnú jeseň pripravila niekoľko nových produktov, ktoré sa do predaja dostali počas tohto mesiaca. The post Jeseň pre Lenovo znamená novinky v rade YOGA appeared first on MojWindows.sk.

prejsť na článok

Črepy

Až v jeden krásny deň sa na črepy rozbije tvoj životný sen, neplač, nezatínaj päste, veď vieš, že črepy prinášajú šťastie.

prejsť na článok

9 medailí na Orava Cupe

V sobotu 21.8.2023 sa v Dolnom Kubíne konal ďalší ročník tradičného medzinárodného turnaja Orava Cup. Na žinenkách sa predstavila aj 21 členná výprava pretekárov Karate Klubu AC UNIZA Žilina. Zisk 3 zlatých, 2 strieborných a 4 bronzových medailí znamenal

prejsť na článok

Medailové zásahy na Trstenskom pohári.

Dňa 19.11.2022 sa už tradične v Tvrdošíne konal Trstenský pohár v karate. Tento patril vekovým kategóriám od deti až do 21 rokov a početné, 32 členné zastúpenie na turnaji mal aj Karate Klub AC UNIZA Žilina. Žilinčanom sa na turnaji už tradične darilo a d

prejsť na článok

Ako používať Slnečné esencie z Českej prírody

Slnečné esencie sú úžasným nástrojom transformácie a liečenie. Pomáhajú spracovávať a liečiť základné témy a zranenia, ktoré sú nám všetkým blízke. Prinášajú nám do vedomia a života nové kvality a pomáhajú prebúdzať naše dary.

prejsť na článok