NIP VYDAL NOVÉ PUBLIKÁCIE

Dva nové letáky s názvom Pracuj legálne a Pracuj bezpečne sú k dispozícii na facebooku a teraz už aj na webovom sídle Národného inšpektorátu práce. Obsahujú základné informácie z predmetných oblastí v prehľadnej a pútavej forme. Národný inšpektorát práce a spoločnosť STRABAG Pozemné a inžinierske staviteľstvo s.r.o., ktorá je držiteľom osvedčenia Bezpečný podnik, pripravili vo vzájomnej spolupráci príručku Pravidlá dobrej praxe / BOZP na stavenisku I.,  zameranú na problematiku bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP) na stavenisku. Príspevok NIP VYDAL NOVÉ PUBLIKÁCIE je zobrazený ako prvý na Pyrokomplex.

prejsť na článok

Z histórie kuchárskej knihy

Varenie – Svetové a minulé chute Ľudia sa nechali radi o varení poučiť a inšpirovať sa majstrovstvom iných v kuchtení aj v minulosti. Aké boli začiatky obľúbeného tipu publikácie, akou je nesporne práve kuchárska kniha? Za prvú kuchársku knihu sa po

prejsť na článok

PMÚ vydal stanovisko k zmene zákona o ochrane hospodárskej súťaže

PMÚ upozorňuje, že schválenie tohto návrhu by predstavovalo výrazný zásah do jeho nezávislosti. Zároveň je v priamom rozpore s právom EÚ, a tým aj s Ústavou SR.

prejsť na článok

Tropické horúčavy potrápia Bratislavu aj v najbližších dňoch, platí výstraha 2. stupňa

Tropické teploty pokračujú aj v tomto týždni. SHMÚ na najbližšie dni vydal dokonca výstrahu 2. stupňa pred vysokými horúčavami.

prejsť na článok

Baníctvo v Malých Karpatoch

Spolok pre montánny výskum vydal: Baníctvo v Malých Karpatoch  Stručný sprievodca po lokalitách spojených s banskou činnosťou v minulosti  Čítať ďalej...

prejsť na článok

Vždy pre vás pripravujeme niečo nové!

Každú chvíľu sa objavujú nové vzory a nové strihy. Keď majú naši dodávatelia niečo pekné na sklade, hneď to pre vás objednáme a vytvoríme z toho nové kúsky.

prejsť na článok