Niečo o mne

Vyberiem aspoň zopár zaujímavostí, ostatné si môžete prečítať v článku na platforme E-ženy, ktorej som členkou. Rozhovor robila so mnou ďalšia šikovná E-žena Janka Takáčová. Milé žienky, pripravila som pre Vás rozhovor s úžasnou ŽENOU, ktorá roky stojí na vlastných nohách, osud vzala do vlastných rúk a má niekoľkoročné skúsenosti s podnikaním s krajinou, pred ktorou má každý rešpekt s Ruskom. Je úspešná, jedinečná a pre mnohé z nás inšpiratívna. Verím tomu, že aj Vás zaujme a bude pre Vás inšpiráciou nebáť sa, ale práve odhodlať sa začať niečo nové, niečo čomu veríte, v čom máte talent, čo Vás baví, napĺňa, je Vašou vášňou. Eva Šandalová, slovenská podnikateľka, ktorá sa nebojí výzvy najväčšej krajiny sveta čo sa týka rozlohy Ruska. Je majiteľkou konzultačnej firmy frantexim, s.r.o. zameranej na export/import  z/do Ruska a najnovšie chce túto krajinu predstaviť aj z inej strany. Irkutsk .z rozhovoru Aké je Tvoje vzdelanie? Pracovala si v tom, čo si vyštudovala? Skončila som Technickú univerzitu v Košiciach – odbor Prevádzka a projektovanie závodov. Promovala som v 1990 roku a vtedy nastali búrlivé zmeny v našej spoločnosti. Ja som sa dostala síce ako ich štipendista do PPS Detva a.s., pracovala som tam na rôznych oddeleniach. Nakoniec celkom náhodou som zakotvila na oddelení zahraničného obchodu. A tak nejak začala smerovať moja cesta smerom do Ruska. Najskôr to bola Ukrajina, Pobaltské štáty a potom aj Rusko, kde som nakoniec na pozícii Obchodného zástupcu na Veľvyslanectve SR v Moskve vystriedala kolegu. Bolo to pre mňa zaujímavé a hektické obdobie. Čo Ťa lákalo na podnikaní v Rusku? Neviem či môžem povedať čo ma „ lákalo“, nejak to prišlo samovoľne, nikdy som ani len nepomyslela, že tu zakotvím.  Ja som sa proste dostala k tejto práci najskôr ako som spomínala na oddelení zahraničného obchodu, potom som v Rusku pracovala a nakoniec to nejak tak VYŠLO. Asi Osud a náhoda v jednej kope. Pokračovanie rozhovoru  http://www.zenysro.cz/blogy/osobni-rozvoj/rozhovor-s-inspirativnou-zenou-podnikate-kou-a-majite-kou-cestovnej-kancelarii-ma3oska-cast-2 The post Niečo o mne appeared first on Frantexim, s.r.o., Bratislava, export-import-consulting.

prejsť na článok

Rozhovor s machovna.sk

Ak sa chcete o nás dozvedieť niečo viac. tak si prečitajte nasledovný rozhovor. V rozhovore sa okrem iného dozviete ako vzniká stabilizovaný mach a aj niečo o našich plánoch do budúcnosti :-).

prejsť na článok

Zdravý fastfood?

Stravovanie z fastfoodu sa stáva čoraz častejšie súčasťou nášho stravovania. V robote si buď zohrejeme niečo z domu, alebo v behu na pracovné stretnutie zhltneme bagetu, poprípade si kúpime niečo rýchle vo fastfoode. Je toto jedlo zdravé?

prejsť na článok

Vždy pre vás pripravujeme niečo nové!

Každú chvíľu sa objavujú nové vzory a nové strihy. Keď majú naši dodávatelia niečo pekné na sklade, hneď to pre vás objednáme a vytvoríme z toho nové kúsky.

prejsť na článok

Jún v zeleninovej a ovocnej záhradke

V júni konečne prichádza to obdobie, kedy sa v záhradke môžeme najesť. Dozrievajú jahody, čerešne, ríbezle, egreše, ale aj špenát, šalát, reďkovky, cibuľka, hrach, či cesnak. Každý, kto niečo pestuje si teda iste nájde niečo svoje, na čo sa teší a na čom

prejsť na článok

Otázka - Klepanie motora (Auto-moto)

domni: Dobrý deň, máme auto BMW x1 xdrive, niečo začalo klepat v motore dosť hlasno. Na obrázku vidieť popraskané niečo na časti rozvodov? Hlava? Je to ako guma tak by ma zaujímalo či môže byť toto dôvod, alebo je to len kozmetická vada co s tým nesúvisí.

prejsť na článok