Nelimituj svoje chute

Varenie – Rady z kuchyne Bez lásky k dobrému jedlu by to nebolo skrátka ono. Aj z tohto dôvodu vzniklo legendárne Ochucovadlo Podravka, ktoré poznajú všetky generácie! Unikátne spojenie kvalitných korenín a sušenej zeleniny tvorí nenapodobiteľnú a originálnu chuť, ktorou nepohrdnú ani skúsení kuchári. Na Ochucovadlo Podravka sa môžete vždy spoľahnúť! S Ochucovadlom Podravka zažijete bohatú chuť obľúbených jedál, pretože každé jedno ním vyladíte podľa svojho štýlu. Bez limitov, presne podľa seba a tak, ako to máte radi. A to doslova, nakoľko legendárna limitovaná edícia Podravka do vrecka je opäť na scéne a v žiari reflektorov! Vďaka tejto štýlovej kľúčenke naplnenej Ochucovadlom Podravka môžete dochutiť čokoľvek, kedykoľvek a kdekoľvek. Ochucovadlo Podravka 75 g: 0,89 €/ 75 g Ochucovadlo Podravka 200 g: 1,79 €/ 200 g Štipka „Podravky“ a skvelé jedlo je na svete Neobmedzené použitie Ochucovadla Podravka nabáda k najrôznejším kulinárskym dobrodružstvám. Bez limitov a vždy so skvelým výsledkom: vynikajúcou chuťou nových či známych jedál. Polievky, mäso, pečené zemiaky či slané koláče, to všetko chutí so štipkou „Podravky“ ešte lepšie. S Ochucovadlom Podravka mladšia generácia dokonca experimentuje a ochucuje si ním maslový krajec chleba, ba dokonca aj sushi! Čo poviete, vyskúšate? Horúca novinka: Podravka do vrecka je späť! Ochucovadlo na vás však nemusí čakať len v kuchyni na poličke či v komore. Môžete si ho zobrať do sebou a vyladiť každé jedlo k svojmu štýlu kedykoľvek a kdekoľvek! Ako na to? Určite ste už postrehli skvelú správu, ktorá preletela Slovensko – limitovaná edícia Podravka do vrecka je späť! Štýlová kľúčenka naplnená legendárnym Ochucovadlom Podravka je opäť v hre, a to doslova. Môžete ju totiž teraz vyhrať v skvelej súťaži a nielen to: ak budete mať o štipku viac šťastia, získate dokonca výlet do svetoznámej reštaurácie Salt Bae v Londýne! Chcete mať chutnejší život? Kliknite na ktvojmustylu-podravka.sk a zistite viac. Viac na www.podravka.sk a ktvojmustylu-podravka.sk Ďalšie informácie, praktické rady a zaujímavé články o varení, zdraví a tvorbe útulného domova nájdete na stránke www.domarada.sk.

prejsť na článok

Akú jarnú zeleninu si dať na tanier

S jarným počasím a slniečkom začíname mať aj iné chute. Čoraz menej nás lákajú ťažké mäsité jedlá a siahame po čerstvej zelenine. Akú si vybrať, aby sme si nielen čo najlepšie pochutnali, ale aby nám aj pomohla?

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on chute.sk.

prejsť na článok

Zimný šalát z ružičkového kelu

Ružičkový kel je príloha, ktorá nikdy neomrzí. Okrem toho, že skvelo chutí, dodá vám vitamín C a K. V spojení s inými nutrične hodnotnými produktmi, ako sú napríklad vlašské oriešky, jablká či brusnice, je tento šalát vitamínovou aj chuťovou bombou. Chute

prejsť na článok

Rôznorodé chute zlatého moku / Autor: Ivan Šuplata

Prebraté zo zdroja: pluska.sk Malé pivovary nechcú konkurovať obrovským nadnárodným gigantom. Milovníkov zlatého moku sa snažia očariť rôznorodosťou chutí, pivom vareným tradičným spôsobom a bez urýchľovania.

prejsť na článok

Ako narezať špekáčky? Skúste týchto 15 spôsobov

Je to klasika opekačiek, táborení a zálesáckych potuliek krajom. Vytiahnete z batoha špekáčky, napichnete ich na zastrúhaný lieskový ražeň a nad ohniskom v nich prebudíte driemajúce chute a vône. Hoci takmer niet človeka, ktorý by opekanú špekáčku nikdy n

prejsť na článok