Namiesto odchádzania od starého treba chodiť v ústrety novému AUDIOBLOG (85 sekúnd)

http://www.lifekoucing.sk/wp-content/uploads/2017/08/chodiť-v-ústrety.mp3 Príspevok Namiesto odchádzania od starého treba chodiť v ústrety novému AUDIOBLOG (85 sekúnd) zobrazený najskôr Life koučing.

prejsť na článok

Čo robiť, keď sa vo vzťahu s niekým „trápite“? AUDIOBLOG (90 sekúnd)

http://www.lifekoucing.sk/wp-content/uploads/2017/07/audioblog.mp3 Príspevok Čo robiť, keď sa vo vzťahu s niekým „trápite“? AUDIOBLOG (90 sekúnd) zobrazený najskôr Life koučing.

prejsť na článok

Cieľ môže byť dobre frustrujúca vec! AUDIOBLOG (90 sekúnd)

http://www.lifekoucing.sk/wp-content/uploads/2017/07/dávať-si-cieľ.mp3 Príspevok Cieľ môže byť dobre frustrujúca vec! AUDIOBLOG (90 sekúnd) zobrazený najskôr Life koučing.

prejsť na článok

Sebazdokonaľovanie je vyššou povinnosťou než sebaobetovanie AUDIOBLOG (90 sekúnd)

http://www.lifekoucing.sk/wp-content/uploads/2017/08/sebazdokonaľovanie.mp3 Príspevok Sebazdokonaľovanie je vyššou povinnosťou než sebaobetovanie AUDIOBLOG (90 sekúnd) zobrazený najskôr Life koučing.

prejsť na článok

Straty so ziskom AUDIOBLOG

https://www.lifekoucing.sk/wp-content/uploads/2019/07/straty-so-ziskom.mp3 To, čo sa nám deje, nemáva len jeden dôvod. Než ich všetky zozbierame, tak pochopíme, podrastieme a zosilnieme. Preto sú mnohé straty v konečnom dôsledku napokon ziskami. Toto za

prejsť na článok

Zaloviť hlbšie v sebe AUDIOBLOG

https://www.lifekoucing.sk/wp-content/uploads/2019/08/Zaloviť-hlbšie-v-sebe.mp3 Denne stojíme pred výzvou, ako sa vymaniť z „obyčajnosti“ a vydať zo seba to najlepšie. Pre dobrý pocit zo seba a pre dobrý pocit z toho, že život patrí nám všetkým a my môž

prejsť na článok